8. heinäkuuta 2013

Seuraa

11 kommenttia:

 1. Jep jaksoihan se Google reader muistuttaa, onneksi jossain vaiheessa tallensin nuo syötteet. Kokeilin ensin The Old readeriä, ei iskenyt, nyt on käytössä Feedly. Vaikuttaa hyvältä.

  Outoja aikoja suorittaa isoja muutoksia ja lopetuksia keskellä kesää, ihmetyttää Googlen toiminta ja kysymys miksi tulee mieleen.

  Onneksi ei itse ole aina yhtä hukassa kuin syötteet. Joskus vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SusuPetal,
   Niin jaksoi ja Feedly lähetti vallan meilin. Feedly olikin Firefoxin lisäosa. Uuden oppiminen ottaa aikansa.

   Jostakin luin uutisen, että edesmenneen Readerin kehittäjä ei nykyGooglelle olisi tuotettaan antanut. Elämässä tuppaa käymään niin, että ison jyräävät ja nopeat syövät hitaat.

   Monivuotiset blogitutut muistan ulkoa, uudempien kanssa tahtoo tahmoa. Eiköhän tämä tästä jotenkin jäsenny uudelleen.

   Poista
 2. Onneksi tuo juttu on mulle ihan outo, joten en jää kaipaamaan. Tuo iGoogle on ollut mullakin pitkää, mutta kun loppuu, niin minkäs mahat ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amalia,
   Niin se on, ei näille jatkuville muutoksille mitään mahda. iGoogle on toiminut minulla sanomalehden vastineena. Sitä kun vilkaisee kerran päivässä, niin tietää, millaiset ovat radion ja television uutiset illalla päivälehtien seuraavana aamuna. Tulee meille kyllä paperilehti edelleen. Sillä on muutakin käyttöä kuin sisältö.

   Poista
  2. Amalia,
   Näin on, ei näille muutoksille mitään mahda. Allekirjoitin kyllä vetoomuksen Readerin säilyttämisen puolesta.

   iGoogle on kuin sanomalehti. Kun kerran päivässä vilkaisee sen, niin tietää, mistä päivän radio- ja televisiouutiset ja seuraavan päivän paperilehti kertovat. On lehdessä toki muutakin ja se tulee tilattuna paperiversiona edelleen.

   Poista
 3. Onneksi en ole kayttanyt Readeria, en edes tiennyt sen paattyvan. Muttatotta on etta ohjelmia muutetaan usein, eika aina parempaa pain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hélène,
   Uuden opettelu vie aikaa. Eläkeläisellä se ei haittaa, mutta työelämässä kylläkin. Sairaalassa ja terveyskeskuksissa uusien (ja usein yhteen sopimattomien) ohjelmien sähläämistä olen usein joutunut seuraamaan sivusta. Niissä menee liikaa aikaa varsinaisesta hoitotyöstä. Ja rahaa palaa.

   Poista
 4. Sormi suussa ihmettelen minäkin monta tietokonemaailman asiaa. Juuri kun on jotain muka oppinut, se ei enää toimikaan tai se vedetään pois käytöstä.
  Onneksi upeasta kesästä saa nauttia, vaikka nopeaa on senkin eteneminen. Viinimarjatkin alkavat jo nyt punertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukka,
   Palveluita on tarjolla pilvin pimein. Tärkeintä on löytää itselle sopivimmat ja yksinkertaisimmat niistä. Jokaiseen uuteen ei ole ehkä tarkoituskaan liittyä.

   Mustikka-aika alkaa myös olla käsillä ja vadelmatkin jo erottuvat punaisina varsistostaan. Soiden kullasta puhumattakaan. Hyvää kesänjatkoa!

   Poista
 5. Ei pitäisi luottaa arkijärkeen. Google ajattelee puolestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalevi,
   Ei kai. Juuri uutisista kuulin, että naapurimaan presidentti on hankkimassa kirjoituskoneita. Vanhassa siis vara parempi.   Poista

Kommentoi sinäkin!