14. toukokuuta 2011

Kun uni ei tuleEn tiennytkään, että olen aivan intuitiivisesti aivobikannut. Vain musiikki on puuttunut. Sehän tarkoittaa lepoasennossa tapahtuvaa askelkuvioiden toteuttamista ajattelemalla rytmimusiikin tahdissa erilaisia numerosarjoja. Aiheesta on pitkä videonpätkäkin tuolla tuubissa. Kai tämä on ihan asiallista asiaa, koska yleisön joukossa näkyy arvovaltaista väkeä.

Olen laskenut lampaita yhdestä sataan, yksin kappalein, kolmen sarjoissa, ynnälaskulla ja vähennyslaskulla. Joskus olen rohjennut aloittaa lampaiden laskemisen tuhannesta alaspäin vähentäen milloin minkäkin kokoisen katraan. En ole kehittynyt kummoiseksikaan aivoatleetiksi eikä unikaan ole aina tullut. Mutta kannattaa ajatella noita kaikkia muita mainittuja vaikutuksia.

Itse asiassa tarvitsen personal brainerin. Mikä tahansa keskittymistä vaativa asia auttaa, ehkä ei niinkään nukahtamiseen, mutta kivunhallintaan. Muistiakin aivobikkauksen pitäisi harjoittaa, samoin koordinaatiokykyä.

Personal trainer minulla on ollut jo vuosia. Tarvitsisin myös personal shopperin vaatehankintoja varten. Ja mikä se olikaan tämä personal organiserin työnkuva? Ja on niitä muitakin. Ainakin jokin life coach...


Hyvää viikonloppua! Kävi viisuissa ja jääkiekossa kuinka tahansa.

3 kommenttia:

 1. Mitä kaikenlaisia piiskureita onkin elämästäni puuttunut, traineria ja life coachia, ei ihme ettei ole suuria saavutuksiakaan kerääntynyt.
  Aivobiciä olen ymmärtänyt harrastaa ilman ohjastusta minäkin, ajelen yleensä hissillä pilvenpiirtäjässä kerrosten punaiset diginumerot vilahdellen. Ylhäälle päästyään hissi lähtee kulkemaan vaakatasossa viereisen taloon ja sitä kautta alas jne jne..
  Pienen kivun kanssa oppii elämään, isompi on pidempään sietämätöntä, ei sitä jaksa keskittyä jatkuvasti hallitsemaan kukaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvää sunnuntaita Sinullekin, Liisa! Linkkisi aivobic vaikuttaa tehokkaalta. Olen ajatuksissani numeroilla ennenkin leikkinyt, mutta en tällä tavoin. Hahaa. Tuli melkein kuuma viimeisessä harjoituksessa!
  Sellainen traineri olisi välillä tarpeellinen itselleni, joka piiskaisi menemään enemmän mukaan sosiaaliseen elämään. Taidan pikkuhiljaa erakoitua kotinurkkiin.

  VastaaPoista
 3. Sirokko,
  Älä muuta sano. Joku on hoksannut alkaa hankkia tälla rahaa. En ole innovatiivinen, koska en itse ole hoksannut.

  Tuo sinun hissiversiosi on hyvä uusi idea. Kokeilen sitäkin.

  Laila,
  Eikö olekin hienoa, että pelkästään aivokuvioita askeltamalla saa hienkin pintaan? Ohjaaja muistaakseni mainitsikin, että tämä ei tule olemaan helppoa. Matematiikka on vaikeaa. Aristoteleen kantapäässä tänään oli puhetta siitä.

  Uskon, että traineri mainitsemaasi tarkoitukseen löytyy myös. Hän saattaisi lähetellä vaikka tekstiviestejä, joissa tulee ehdotus sinulle sopivasta tilaisuudesta.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!