19. syyskuuta 2008

Tilaamatta ja pyytämättä

Blogisiskon kautta törmäsin tähän merkkiin. Sen voi jakaa, vaikka ei itse ole sitä ensin saanut. Ohjeet, tosin englanniksi, löytyvät täältä.

Ilahduin, koska nyt minulla on hyvä mahdollisuus kertoa, kuka on ollut minun apuni ja neuvonantajani bloggaamisen aikoinaan kimurantissa maailmassa. Ihan ensimmäinen palkinnon annan tyttärelleni, jolta sain kuulla, mitä nämä blogit yleensä olivat. Käytännön apua ja neuvoja olen saanut Marialta, Ikkunaiinekseltä, Neulekirpulta ja Kirsiltä.

Nono, Tarinamaanantai, Valokuvatorstai, Pakinaperjantai ja Runotorstai tiimeineen ovat myös kannustaneet jatkamaan puhumattakaan kuvablogini KKK-kerhosta. Kiitos teille kaikille tulee tässä!


******


Kaksin kappalein tämä valitusblogi on saanut äskettäin lisänappeja, jotka otan kannustuksena vastaan. Häkellyttävää. Kiitos niistä Leenalle ja Neulekirpulle . Kun seuraan kävijätrendejä, suurin ihailijani saattaa kuitenkin olla Mr Google, joka ei ehkä tunnustuksia jakele. Blogilistalta irrottautuminen ei näyttänyt vaikuttavan mitään kävijämääriin.

Karvisen Nice blog- merkki ja I love your blog- tunnustus jatkakoon iloa tuottavaa matkaansa. Kymmenien blogien joukosta on vaikea nimetä ketään erikseen, joten hövelinä ihmisenä ojennan ne ilolla kaikille blogini lukijoille syyskauniin viikonlopun kunniaksi. Olkaa hyvä!

8 kommenttia:

 1. Liisa, olet hyvin anasainnut kaikki "kannuksesi"! Blogisi on mielenkiintoisesti ja hyvin kirjoitettu!

  VastaaPoista
 2. Tipautetaan yksi extra A edellisestä!

  VastaaPoista
 3. Utua 2,
  Kiitos kaunis!

  Muuten, siihen ruisleipään palatakseni, vähensin vehnäjauhojen osuutta puoleen. Ja vanhojen aikojen kunniaksi tein eilen Maija keittää koulussa-kirjan ohjeen mukaista silakkalaatikkoa. Onko tuttu makumuisto?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Liisa! :)

  Pieni kiitosanalyysi on Iineksen kuvat blogin kommentissa.

  Sitä vain hieman harmittelen, ettet ole blogilistalla, minä kun en ole oppin ut käyttämään noita readereita. Ehkä palaat sitten, kun siellä toteutetaan se luvattu tilastovapaus, jota itsekin kovasti odotan, kun en tykkää katsella noita numeroita.

  Listallahan on se hyvä puoli, että näkee suosikkiensa päivitykset heti, kun avaa listan.

  VastaaPoista
 5. Liisa, olen kovin hämilläni tästä kunniasta. Tuntuu, että meikäläisen tarjoamat avut ovat aina jääneet puolitiehen. Oli miten oli, kiitos tähänastisesta yhteistyöstä. Liisa :)

  VastaaPoista
 6. Iines,

  Ole hyvä vain!

  En ole muuten käynyt pitkään aikaan edes vilkaisemassa blogilistaa. Esim. KooTee kuvablogissa näkyy olevan Blogroll, jonka Bloggeriin voi laittaa nykyään ja se näyttää päivitykset myös. Tietenkin jos blogeja on paljon, sivupalkista tulee mielettömän pitkä. En ole siihen perehtynyt.

  Lukijan käyttö on tullut minulle jo tavaksi. Pitänee vilkaista, miltä siellä blogilistalla nykyään näyttää. Uraudun helposti. :)

  KirsiM,
  Ei mitään syytä hämmnentyä. Olet ohjannut minua itse ja neuvonut blogeja, josta voin hakea tarvisemaani tietoa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Liisa! Tuota ööö.... olen vähän mykistynyt. Kovin vähän olen osannut neuvoa ja auttaa.
  Omat blogisi ovat olleet oman Kuvauksia by Neulekirppu bloggailuhistoriani vakilukemistoa.

  VastaaPoista
 8. Neulekirppu,
  Älä suotta mykisty. Mikä itsestäsi saattaa tuntua vähältä, on voinut olla minulle juuri se tieto, jota olen yrittänyt etsiä...

  Kaikilta ei arvaa mennä edes kyselemään.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!