2. toukokuuta 2006

Dagen efter

Ei auta mikään. Tarkistettava ja täydennettävä ne veropaperit on. Ja tänään sitä on numeroita ynnätty ja miinustettu, kerrottu ja jaettu päässä Elon laskuopin mukaan. Välillä käytetty kännykän laskinta apuna. Lyijykynä ja ruutupaperi ovat hyvät apurit. Terminologia se mättää. Jos on vuoden aikana tullut tehneeksi jotakin tavanomaisesta poikkevaa, niin siitä näkyy heti joutuvan vastaamaan. Vaikka ei sen kummempaa kuin muutaman koivutukin ja yhden velaksi ostetun yksiön myynnistä. Ja taas nuo lomakkeeet ovat erilaisia kuin vuosi sitten. Ei siis voi suoraan niinsanotusti kopioida uusia numeroita entisiin lokeroihin. Yksi soittopyyntö on verotoimistoon on jätetty varmuuden maksimoimiseksi. Vastannevat huomenna, otaksun.

Eilinen meni vähällä liikunnalla, samoin tämä päivä. Olisikohan otettava taas tukiliivi käyttöön, etten vallan jäisi sijoilleni? Hetkittäin päätän vakaasti, että otan heti yhteyttä lääkäriin ja kuitenkin se jää tekemättä. Sitä on kai niin monta hukkareissua tullut tehdyksi, että yrittää loppuun asti sinnitellä. Huomenna kun on kuitenkin se allasryhmä. Se on mast. Käväisimme kuitenkin torilla aamutuimaan toteamassa, että yöjuhlijat olivat vielä nukkumassa. Oli rauhallista. Ja sen verran viileää vielä, ettei tehnyt mieli istua kahville avotaivaan alle.

Ilmapallojen, jotka näyttävät nykyään kaikelta muulta kuin ilmapalloilta, hinnatkin olivat jo laskeneet. Ei enää ihan sataa mummoa maksanut kuvan pallo! Ei käynyt kauppa. Lapset varmaankin rakastavat noita lempihahmojaan tuossakin muodossa. Vasta poistuessamme alkoi kansaa kokoontua kirpparitavaroita tutkimaan, kukkia katselemaan, ehkä puheitakin kuuntelemaan. Mukulakivisellä torilla oli todella hankala kävellä. Vienee aikansa ennen kuin toistamiseen sinne lähden. Kiva, että Noora ja Oskari pääsivät tivolissa käymään, vaikka äiti olikin kuumeessa. Paranemista sinne! Ja Isomummulle myös isot voimahalaukset. Osa niistä tulee Atlantin takaa asti.

Päivä on mitä kirkkain ja lumet ovat haihtumalla haihtuneet. Ei ole edes märkää missään. Saisi se sade jo pistäytyä, yöllä mieluiten. Sitruunaperhoset lentelevät ja linnuista en enää ota selvää.

2 kommenttia:

  1. Heip!

    Eipä tuolta bloggerin templateista saa sitä mun taustaa, löysin sen täältä : http://blogspottemplates.blogspot.com/

    sieltä pitää kopioida koodit jne ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Kevättä teille!

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!