17. kesäkuuta 2005

Raskas päivä takana

Raskas päivä takana. Fysio ja lymfa tai joku muu saivat aikaan mulle huonon olon, siis päänsäryn muitten kipujen lisäksi. Kolmeen neljään kertaan olen tänään ollut pitkällään. Aamulla ensin ylös puoli viisi ja takaisin sänkyyn puoli seitsemän, ylösnousu ei siis helpottanut oloa. Uusi yritys ylös puoli yhdeksän ja ihan ulos asti kävelemään, mutta ei apua. Ruokaa lämmitin ja lähdin kuitenkin H:n kanssa sovittuun asuntojuttuun. Poikkesimme samalla Nooraa ja Oskaria katsomassa. Olivat innoissaan esitellessään kerrossänkyään. Saimme kahvit. Kauppaan ei sitten enää mitenkään jaksanut poiketa. Ja kotona taas pitkälleen. Ei tässä nyt Buranat auta...
Serkulta oli tullut Saksasta viesti, että on huomenna lähdössä kohti Suomea. Isomummu sattui soittamaan juuri kun tulimme sinne kyläpihaan, Noora ei halunnut jutella, Oskari kyllä, mutta oli kuuntelupuolta se puhelu hänelle. Onkohan tämä huono olo siitä kipulääkkeestä. Taidan jättää huomenna ottamatta, jos ei koske päähän sitten, niin siitähän se sitten mahdollisesti johtuu. Tällainen päivä olisi saanut jäädä väliin. Marialle enkeleitä matkaan!!!!!!!!

1 kommentti:

  1. Kaikkea sitä löytääkin, kun bloginsa kävijätilastoja selaa - täältäkin oltiin tultu kylään. Mukava löytö, selasin arkistotkin läpi; parissa kuukaudessa ei vielä niin paljoa ehdi kirjoittaa, etteikö niitä jaksaisi lukea.

    Jos et vastusta (kaikkihan eivät valtavasti julkisuutta kirjoituksilleen kaipaa), voisin laittaa linkin tänne blogiini. Mutta vastaa mieluummin sähköpostilla, en kuitenkaan muista käydä täällä vilkuilemassa, oletko vastannut.

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!