31. joulukuuta 2009

Vuoden vaihtuessa


Laitoin tuohon sivupalkkiin vihdoinkin näkyviin nuo tunnisteet. Ajattelin, että sillä tavalla näkisin itsekin, mitä minä tänne yleensä kirjoitan. Yllätyin itsekin. Olen siis eniten muistellut menneitä, kirjoittanut jollakin tavalla itselleni ajankohtaisista asioista ja yleensä vain ihmetellyt. Luonto, bloggaaminen (pikemmin kai sen mielekkyys) ja valokuvausasiat ovat myös vaivanneet mieltäni kirjoittamiseen asti. Ympäristö liittyy tiiviisti luontoon.

Näytän olleeni myös liikkeellä jonkin verran. Tunnistesanoja on aivan liikaa, mutta en minä niitä poiskaan jaksa nyt raivata. Ja muistaakseni koko kategoriamerkintämahdollisuus tuli Bloggeriin beta-version myötä, joten tuo listakaan ei siis pidä paikkaansa. Ei se anna koko kuvaa. Pieniä vihjeitä vain.

Ei nyt sen enempää inventointia. Loppuvuosi on mennyt näperrellessä ompelukoneen parissa, tikaten ja purkaen. Nuutinpäivään asti jouluajan katsottiin ennen jatkuvan, mutta kenelläpä se nykyään niin kauan kestää. Minun jouluni oli onnellisesti ohi kuultuani jouluvieraiden päässeen turvallisesti kotiin poikkeuksellisista sääoloista huolimatta. Toisaalla pyrytti, toisaalla kotipiha oli peittynyt puolimetriseen lumihankeen.

6 kommenttia:

 1. enemmittä inventoinneitta hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Minä olen selaillut blogeja . Harmi , kun mokkulani on niin hidas , että en voi jatkuvasti selata . Pitäisiköhän tehdä jonkinlainen järjestys . Siinä haaste uudelle vuodelle .
  Hyvää jatkoa alkaneelle vuodelle .

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kuva. Talvikki??
  Hyvää Uutta Vuotta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos toivotuksistanne
  Kalevi,
  Kyllimarjaana
  ja
  Pantteri!

  Nyt voisi jo toivottaa Hyvää loppiaista!

  Kukka on jouluruusu.

  VastaaPoista
 5. Jouluruusuksi minäkin tuon kukan tunnistin, kaunis kukka!
  Hyvää jatkoa alkaneelle vuodelle ja Hyvää loppiaista.

  VastaaPoista
 6. Raija,
  Hyvää jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!