4. maaliskuuta 2009

Blogiesittelyhaaste

Lastu haastoi minut toteuttamaan alkuaan Isopeikon esittämän pyynnön:

Tämä on blogiesittelyhaaste. Esittele yksi valitsemasi blogi lukijoillesi. Kerro millaisia ajatuksia esittelemäsi blogi sinussa herättää. Suosittele blogia jollekin lukijaryhmälle, esimerkiksi miehille, naisille, rakastuneille tai vaikka purjehtimisesta kiinnostuneille. Linkitä kyseiseen blogiin ja haasta toisia jos haluat. Älä haasta esittelemäsi blogin kirjoittajaa, äläkä esittele sinut haastaneen kirjoittajan blogia.
Vaikka moni- tai alidignosoituna kivun kanssa painiskelijana en pidäkään esim. television tarjoamista sairaalasarjoista ja ylenpalttisesta elämämme medikalisoinnista, tohdin esitellä lukijaani vakiolukemistoksi tilaamani lääkäriblogin.

Tohtori Armi Painin lääkäriblogi - marinoitua puhetta on tosielämään perustuva ei-kaupallinen lääkäriblogi, joka sisältää dissekoituja havaintoja, mielipiteitä sekä puolitotuuksia lääkärintyöstä, edunvalvonnasta, työelämästä ja vähän muistakin aiheista.

Blogilistalla blogin kirjoittaja on luokitellut itse bloginsa huumori- lääketiede-, lääkäri-, mielipide- ja nainen-otsakkeiden alle.

Olen saanut viettää lukuisia hykerryttävän hauskoja hetkiä lukiessani tämän matalapalkkaisella julkisella sektorilla työskentelevän keski-ikää lähestyvän ärtyisän maalaislääkärin Armi Painin tekstejä. Voin suositella kokosydämisesti tätä blogia jokaiselle, joka kaipaa luettavakseen päivitettyä arki- ja maalaisjärkeä käyttäen kirjoitettua tietoutta palveluista, jotka kuuluvat meille kaikille, mutta joihin on vaikea päästä. Täältä saattaa selvitä miksi. Ja paljon muuta. Hersyvää huumoria.

Tämä on mielenkiintoinen haaste/meemi, koska tämän kautta autamme toisiamme löytämään mielenkiintoisia uutta luettavaa. Siksi haastan leikkiin Utukan, Katriinan ja Celian.

4 kommenttia:

 1. Kuva taitaa olla KYSin takapihalta?

  VastaaPoista
 2. Liisa

  Minulla olisi sinulle haaste sivullani!

  VastaaPoista
 3. Armi Paini,
  Sieltä. Siitä pääsee selkäkeskukseen suorinta tietä. :)


  Leonoora,
  Kiitos. Käyn vilkaisemassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun otit haasteen vastaan ja esittelit Armi Painin. Potilas on hyvissä käsissä, jos lääkärillä on sekä taitoa & kykyä että maalaisjärkeä. Kun vielä saisimme sellaisia päättäjiäkin :)

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!