7. toukokuuta 2008

Tyylibloggausta?

Rauhallisen hötkyilyn lomassa IinesJ:n eilisen postauksen luettuani kiiruhdin minäkin vilkaisemaan Blogilistan uutta ilmettä. Ja pitäähän tämä kirjoittaa muistiin. Muutama muukin seuraamani blogi oli tarttunut samaan aiheeseen. Minusta oli tullut mm. indierockin (mitä se on?) , kirpputorien, musiikin, vaatteiden ystävä.

Kirpputorit kyllä kiinnostavat, mutta harvoin pääsen niille seikkailemaan. Pikemmin suunnittelen ehkä järjestäväni oman. Helpompi on kyllä viedä kirpputorikama sellaisenaan Konttiin, Pelastusarmeijan kirpputorille tai muihin vastaaviin tarjolla oleviin vastaanottopisteisiin.

Blogini määriteltiin myös tyyliblogiksi ja muotiblogiksi. Tyylikästä ja muodikasta. Sitäpä juuri. Näkisittepä garderoobini. Valokuvaus oli ainoa kohdallaan oleva kanavamääritelmä. Tänään toki tilanne näyttää jo olevan ohi. Laitan tuohon nyt yhden vaatekuvan tämän hilpeyttä(kin) aiheuttaneen tilanteen muistoksi. Kertooko tällainen sivuston sekoaminen siitä, että mikään täällä netissä ei ole turvassa eikä minkään sortin järjestyksessä? Kannattaisiko poistaa bloginsa kokonaan ko. listalta?

6 kommenttia:

 1. (Hups! Taas hävisi eka kommenttini.)

  Kaunis kolttu!

  Minulla oli ensin avainsanoina "epäonnistumiset, keittiössä...". Sitten "kokoomus...". Ekalla kerralla nauratti, tokalla ei. Ja sitten olivat hukanneet ajanmukaisen blogini ja laittaneet tilalle arkistoistaan vanhan, joten piti se oma sitten poistaa. Uutta en sitten niin vain saanutkaan lisättyä, mutta siellä se kai nyt taas keikkuu.

  Kesällä olisi ihan kivakin myydä ulkokirppiksellä, mutta viime vuosina olen vienyt yksinomaan UFFin ja Pelastusarmeijan lootiin.

  Blogi-iloja ja kaikenlaista hauskaa, helliviäkin!

  VastaaPoista
 2. Haavetar,

  Kommentit katoilevat. Kannattaa heti kirjoitettuaan kopioida se.

  Minusta näytti, että uuden blogin lisäämisessä pyydettiin enemmän tietoja kuin aiemmin. Ja onkohan nyt niin, että jos olet listalla niin olet listalla prosentteineen päivineen. En ole ehtinyt perehtyä. On sitä muuta puuhaa nyt ja siksi liikaa istumista koneella ja puhelimessa puhumista.

  Ulkokirppikset olisivat varmaankin mukavia yhteisöllisyyttä tukevia tapahtumia. Nyt kun kaikki näyttävät lokeroituvan entistä enemmän omiin luukkuihinsa tai lukaaleihinsa.

  Vaikka nyt onkin kylmää, kevään vihreä piristää. Vuohenjuuretkin kukkivat jo. On ilojakin. Väri-iloja ja sorsapariskunta aamuisin rantakaislikossa.

  VastaaPoista
 3. Kiinnostukseni kirppareihin on lopahtanut. Näkisittepä garderobini, joka ei kelpaa edes matonkuteiksi.

  VastaaPoista
 4. AKH,
  Sääli ettei lumppukeräyksiä enää järjestetä. Toisaalta uusvanha näkyy olevan trendikästä.

  Ihan loppuun käytetyistä vaatteista ei todellakaan kannata leikata edes matonkuteita. Toisaalta lapsena oli mukava muistella, mistä vaatekappaleesta kukin raita oli alkuisin.

  VastaaPoista
 5. Minusta tuntuu, että vanhemmastakin rääsystä kannattaa leikata matonkuteita, varsinkin, jos siitä saa "tiettyä" väriä, sillä eihan nykyajan ihminen pyykkäile mattojaan kymmeniä vuosia! JA matonkuteista voi kutoa tai virkata kivan laukun.

  VastaaPoista
 6. Ulkomaalaiset ihmettelevät suomalaisten jokakesäistä matonpesurumbaa. Ne pestään vaikka eivät olisi likaisiakaan. Se on kai se mäntysuovan tuoksu joka viehättää.

  TV:ssä on oma Kirppis-ohjelma, jossa näyttävät juuri tuota mainitsemaasi vanhojen vaatteiden käyttötapaa. Otetaan sävyiltään yhteensopivia osia jostakin vaatteesta ja ommellaan niistä jotakin aivan uutta. Olen nähnyt kansallispukujenkin tuunaamista, mitä kyllä vierastan.

  Minulla itselläni on kyllä kymmeniä vuosia vanhoja riepumattoja. Suurin osa oman äidin kutomia. Nyt äidin kuoleman jälkeen niistä luopuminen on ehkä entistäkin vaikeampaa.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!