7. maaliskuuta 2007

Uninen sininen

Unenomaisesti kuluneen ja kohta ohitetun talven parhaat yöunet sain nukutuksi viime yönä. Ihmeiden aika ei olekaan ohitse. Katselin illalla jotakin elokuvaa(( en edes tiedä sen nimeä. Sen sijaan lauantainen draama
Monster´s Ball, (USA -Kanada 2000) oli katsottava ja jäi mieleenkin
))ja samalla kiskoin keltaista jumppakuminauhaa. Olisikohan se siitä? Oman kehonsa paras asiantuntija sitä pitäisi jo olla, mutta anatomian alkeiskurssi on käymättä. Ja tieto lisää tuskaa... Method Putkisto on ollut paljon esillä. Vieläköhän siitä olisi apua selkävaivoihin tällä iällä?

Nyt on kuitenkin laukut purettu ja allasjumppakassi pakattu. Jospa sitä taas pääsisi hiukan isompaan liikkeeseen. Toivon että osaan olla selittelemättä liikoja menneestä ja olleesta kahdesta viikosta. Muutama päivä on mennyt sormiharjoituksia tehden eikä pääkään käänny kunnolla. Ja hoitamattomuustakuusokki alkaa olla ohi. Perjantaina on seuraava voimainkoitos tutkimusrintamalla ja ensi viikolla taas seuraava.

Yritän olla ajattelematta tulevia (mikä on minulle kyllä mahdotonta), mutta kuitenkin pohdin ja huolehdin ja hiukan pelottaakin. Kumppanin yskä on sen verran helpottanut, että hän on päässyt kokeilemaan hiihtämistä. En voi kieltää, ettenkö ole ajatellut kokeilla minäkin. Jos vaikka Jalkasen patsaalta koululle ja takaisin. Hyvällä pidolla ja varovasti. Kun joka tapauksessa koskee. Toiveajattelua.

Pääntyhjennysharjoituksena tein sinisistä kuvista kuvasarjan tuohon reunapalkkiin. Ensimmäinen versio epäonnistui totaalisesti enkä vielä tiedä, miten saisin sen poistettua. Tänne nettiin kun jää kaikesta jälki. Virheistäkin.

8 kommenttia:

 1. Tuo kuva ei jostakin syystä suurene klikkaamalla? Bloggerin temppujako taas?

  VastaaPoista
 2. Jalkasen patsaalta alas ja sillä siisti. Ei se kuva suurene, koska se on liian iso, jos sitä tarkoitat. Olen ihmetellyt vähän, koska pystykuvat ei mahdu bloggeriin kuin kaksi kolmatta osaa. Vaakakuvaa ei tarvitse pahemmin rullata.

  VastaaPoista
 3. Jaksuja sinulle! ;) Toivottavasti kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 4. A-K.H.,
  Vaihdoin kuvan ts. deletoin ja hain uudelleen, sitten se aukeni klikkaamalla. Siitä oli kysymys.

  Tarjuska,
  Kiitos, niin hyvin kuin olosuhteet sallivat. Kävin siellä allasvoimistelussa. Se on paljon se. Nyt vain taas selkä herätti jo neljältä tähän naistenpäivään.

  VastaaPoista
 5. Voimia!

  Toivon sinulle mahdollisimman paljon kivuttomia hetkiä ja että tutkimusten myötä löytyisi apua.

  Hyvää Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 6. Haavetar,
  Kiitos ja sinullekin

  С международным женским днём!

  Huomisella on omat murheensa.

  VastaaPoista
 7. Jumppakuminauhaa minäkin venyttelen. Jännitysniska on ollut parempi viimeisen kuukauden aikana, parempi kuin vuosiin. Sain homeopatialääkettä runsas kuukausi sitten. Periaatteena siinä on että se pistää kehon omat puolustukset toimimaan ja vahvistaa niitä. Alan vähitellen uskoa homeopatiaan;)

  VastaaPoista
 8. Vuosia sitten (v. 2000) kävin homeopatiaan perehtyneellä lääkärillä ja muistaakseni Iscadoria sain ja vitamiini- ja hivenainetäydennystä puolen vuoden ajan. Samaan tarkoitukseen, mitä mainitsit. Tukihoitona. Ei niistä ainakaan haittaa ollut siinä tilanteessa. :)

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!