27. maaliskuuta 2006

Laajempi perspektiivi

Satojen ajokilometrien vaikutuksesta selkä unohtaa notkeutensa, mutta matkustajan perspektiivi laajenee. Taitoimme matkaa vaihtelevassa säässä. Vuoroin aurinkolasit päässä, vuoroin ilman. Ja pääsimme turvallisesti takaisin kotiin. Voidakseen palata on uskallettava lähteä. Jos olisi ollut mahdollista, olisin halunnut käydä Kiasmassa. Tällä kertaa voimavarat riittivät kaksiin syntymäpäiväkahvitteluihin ja möhköfanttien etsimiseen liittyviin mielikuvitusleikkeihin "puolen hehtaarin metsässä" lastenlasten kanssa.

Sainpa veljentyttäreltä matkalukemistoksi yhden Enterin numeron. Suurin osa materiaalista mennee yli ymmärryksen, mutta kolumniosasto kovasti kiinnostaa.

Viikonloppuun mahtui todella paljon asioita, kun yleensä päivän täyttävät erilaiset temppuilut kivunhallinnan säilyttämiseksi. Pitkästä aikaa pitkä matka auton etuistuimella kamera kädessä tuntui kuin olisi pelannut pleikkarilla jotakin formulapeliä. Olen kerran nimittäin oikeasti kokeillut. Eivät osuneet etsimeen tarkoitetut kohteet, mutta sainpa ikuistetuksi jotakin muuta. Sään vaihdellessa ja pilvien virratessa yritin saada erikoisia otoksia esiteltäväksi täällä blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!