23. helmikuuta 2006

Curling , kilkankalkan, tökkis

Curling on askarruttanut sen verran, että piti mennä tuonne kurkkimaan. Uusipaavalniemen uskomattomat taktiikat ja pistepelastukset jäävät varmasti katsojan muistiin. Ennen näitä kisoja en ollut katsonut yhtään peliä. Nyt ko. peli voittaa taitoluistelunkin minun suosikkilistallani.

Noora ja Oskari kävivät eilen kylässä. Tutut leikit ja laulut käytiin läpi. Ja makkarakeitto kelpasi. Ja mummulle jäi keittiön pöydälle muistoksi hienosti kuvioleikelty Nooran piirros. Oskari käytti enemmän aikaansa palikoiden taitavaan torniasetteluun ja moottorisahaakin piti öljytä muutaman kerran. Väsymys vain tahtoo tulla pikkumiehen kaveriksi täällä käydessä, kun ei millään malta nukkua, ei edes vaaka-asennossa kuunnella mitään. Siihenhän saattaisi torkahtaa! Yhtäkkiä kuuden maissa Noora tuumasi: "Minä haluan nähdä isin." Isällä oli tavanomaista pitempi päivä. Oskari sen sijaan olisi voinut vaikka jäädä tänne. Oli mukava kuulla, miten Noora iloisena hyvästeltyään ovelta sanoi äidilleen: "Mummu toivotti enkeleitä!" Vaari olikin jo ehtinyt lähteä töihin.

Sain eilen myös korjatuksi tuohon sidebariin itse tekemäni virheen. Piti vain tutkia template-tekstiä. Sieltä puuttui yksi kenoviiva!!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!