12. marraskuuta 2005

Vähän viileämpää


Eilen aamulla oli aikainen herätys, koska piti rientää kahdeksaksi toimintakykytestiin terveyskeskukseen. Siinä vierähti aikaa puolitoista tuntia. Se mahdollisti kauppareissun sovittamisen samaan reissuun. Huomista isänpäivää ajatellen tein vähän korvapuusteja. Kakkukin on jemmassa, on kuulemani mukaan iltapäivällä vaarin luo tulossa pieniä vieraita. Oikea olkapää alkaa olla sellaisessa kunnossa, että kaulimen pyörittämiset ja huovuttamiset saavat vähäksi aikaa jäädä.
Pitkien päiväunien jälkeen tutkin Terhin kirjoittamiskurssipalautteet ja sainpa jo Skype-yhteyden Mariaankin pitkästä aikaa. Tänä aamuna tein lyhyehkön kävelylenkin ja sen päätteeksi kävin vielä kokeilemassa, miten kylmää tuo järvivesi on. Kyllä se oli kylmennyt edellisestä kerrasta jonkin verran. Ainoa hankaluus on siinä, että rantaan on jyrkähkö rinne ja vesi on liian alhaalla. Kauempana laiturista olisi tietysti enemmän vettä, mutta en pysty olemaan siellä niin kauaa!
Sähköpostissa odotti hassu lehmäkortti! Kiitos! Etanapostissa tuli viikolla upeita taideteoksia.
Nyt on sireenikin jo riisunut lehtensä ja enää kukkivat vain kanervat amppeleissa. Tänä syksynä ei puiden tarvitse kantaa sekä lehtiä että lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!