15. marraskuuta 2005

Äidiltä postia ja postimerkki!


Sainpa minäkin "kauan" odottamani erikoispostimerkin tämänpäiväisessä postissa. Kirjekuoressa oli ruusukortti. Soitin oitis äidille ja kiitin. Hän kertoi käyneensä lääkärissä ikenekipuongelman takia. Mutta ei sieltä mitään selvyyttä tullut. Oli äidin mukaan niin nuori lääkäri, ettei osannut yhdistää asiaa sepelvaltimotaudin oireisiin. Tiistain kotimainen elokuva oli alkamassa ja sen ajatteliminen kai virkisti sen verran, että hän jaksoi siirtyä olohuoneeseen sitä katsomaan "hyvine päivänjatkoineen".
Mikrouuni sai vielä tämän kerran palata vanhalle paikalleen. Toivottavasti se nyt toimii. Äiti muisti, että se on yhtä vanha kuin hänenkin mikronsa!
Marian kanssa on vaihdettu pikaisia kuulumisia pariinkiin otteeseen päivän mittaan. Iloisia asioita hammashoito-osastolta ja avainasioissa. Ensi yönä vanha asunto löytynee sieltä, mihin ne kaikki asunnot menneet on. Toivottavasti hyvin tuloksin.
Itselläni on ollut todella hankala kipupäivä ja mielessä milloin mitkäkin vaihtoehtohoidot lääkkeiden lisäksi. Parasta kuitenkin olisi, kun pystyisi suggeroimaan itsensä pois itsestään ja unohtamaan vaikeudet.

1 kommentti:

  1. LIISA!!! Laitoin sulle eilen mailia, mutta tuli bumerangina takaisin?? Laitatko mulle mailin, niin tiiän onko oikee osote mulla?

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!