27. huhtikuuta 2005

Keskiviikona 27. huhtikuuta

Itse asiassa taisi mennä viikko, etten päässyt edes vilkaisemaan tätä blogiani. Samaten en pystynyt seuraamaan H:n matkaa. Nyt yhtäkkiä tänä aamuna tämä taas toimii. Osaankohan enää? Salasanat yms. pitää ainakin olla visusti tallessa jollakin paperilappusella! Harjoittelen ilman varsinaista teemaa. Ehkä myöhemmin jotakin järkevämpää jutustelua.

H. on ollut viikon reissussa ja alkaa jo olla ikävä. Siivotakin pitäisi, mutta selkä ei anna. Heräsin yöllä puoli kahden aikaan. Huono aika herätä. Olikohan H. kommentoinut tätä, administraattori oli poistanut kommentin. Kiinalaista toimintaa?

Eilen tutkin suomalaisia blogeja ja sain selville, että tässä bloggerissa oli ollut ongelmia, ei siis minun taidoissani! Hah!  Kirjoitin jopa kommentin yhteen kotisivuksi kauan luulemaani blogiin.  Siellä oli niin paljon kamaa, ettei niitä jaksanut kerralla plarata. Aurinko paistaa ja sinivuokot ja krookukset kukkivat pihassa. Ja silkkitoiveet on viestitetty Kiinaan. Eilen tuli peräti puhelu Shanghain junasta. Jo on aikoihin eletty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!