10. marraskuuta 2005

Huovuttaminen


Olen siis hiukan harrastanut alkukantaista huovuttamista, alkukantaista siinä mielessä, että aloitus pesemättömästä raakavillasta. Ajattelin olla fiksu ja värjätä osan villoista. Valitettavasti värjäys meni pieleen. Toimin kyllä ohjeiden mukaan, mutta askartelukaupan sijasta olisi pitänyt varmaankin kääntyä käsityöliikkeen neuvojen puoleen. Sitäpaitsi värjätty villa ei sitten enää huovukaan niin helposti l. kannattaa säilyttää alkuperäinen väri. Aloittelijan virheitä!

Edelleen on kahdeksan astetta lämmintä ja pimeää. Tilhit lentää töksäyttelevät ikkunoihin, luulevat pääsevänsä talon läpi. Ovat pökertyneinä hetken ja sitten jatkavat matkaa. Toki joku törmänneistä kuoleekin.

Tänään on onneksi ihan tyhjä päivä. Eilinen reuman polin reissu otti niin koville, että nukuin päivälläkin. Huomenna aamulla pitäisi mennä TK:een kuntotestattavaksi. Se testi on niitä allasryhmän peruja. Aina ennen ja jälkeen on käynti, jossa eri tavoilla mitataan hyötyä. Nyt vain on kulunut jo ainakin kuukausi jumpan loppumisesta. Näyttäneekö tulos enää mitään? Jos nyt yleensä kärsii jotakin tehdä. Noora ja Oskari ovat tilanneet yökylän viikon päästä viikonloppuun. Silloin on taas väreillä ja pensseleillä käyttöä ja muullakin rekvisiitalla. Onneksi on noita 70-luvin leluja aika paljon tallessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!