29. elokuuta 2011

Livenä blogissa

Kirjauduttuani tähän blogiini ja klikkaamalla ulkoasu-painiketta eteeni ilmaantuu ensimmäisenä valkoinen ruutu, jossa luen otsikon livenä blogissa. Siinä näytetään vain pienoiskoossa se minkä jo tiedän eli miltä blogini näyttää. Tuo uussuomenkielinen ilmaus (?) on aiheuttanut jonkinasteista hilpeyttä mielessäni. Päätin kokeilla erään kesäisen "taskuvideopätkän" lähettämistä. Tiedättehän taskupuhelut, joita tulee silloin tällöin lukitsemattomista kännyköistä. Sitä ehtii ihastua yhteydenotosta, kunnes tajuaakin kuuntelevansa vain askelia tai minun korvilleni tarkoittamatonta keskustelua.

Tämän videonpätkän kanssa minulle kävi hiukan samalla tavalla. Betablogger latasi sen aika nopeasti, mutta nyt en näe sitä missään. Mihin se mahtoi kadota?

Laitoin tuohon nyt sama-aiheisen tavallisen kuvan, ettei postaus näytä kovin ikävältä. Olin ollut kuvaamassa usvahuurun tanssia viileähkönä kesäaamuna ennen kuin pokkarini tallensi mainitsemani videonpätkän ihan omin lupinensa. Kokeilen vielä kerran, saanko sen näkyviin toisella yrittämällä. Taas lataaminen näyttää onnistuvan sujuvasti, mutta lopputulosta ei näy missään.

Olen aamuöiden valvoja erinäisistä syistä ja sopivalla säällä ja valoisuuden salliessa yritän usein hiippailla ulos häiritsemättä muita. Siis tavallisesti puolisoani.

 

Koska ei onnistunut uusikaan yritys Bloggerin betaversion ( draft.blogger.com ) puolella, vaihdoin oletusversioksi vanhan Bloggerin ja voin ainakin tässä tapauksessa todeta, että yksi vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia. Nyt postauksessa näkyy joku video. Pitää vielä tarkistaa, että se on tarkoittamani pätkä. Siis olkaapa hyvät. Kerrankin livenä blogissa, tosin lainakengissä. Eikä tätä sitten kannata klikata isommaksi.

8 kommenttia:

 1. Videosi muistuttaa tosiaan niita askelia joita joskus voi kuulla kannykasta. Meille tuli jokunen vuosi sitten juuri sellaisia soittoja, askelia ja joku joka puhui taustalla. Samalta tuntuva puhelu tuli useita kertoja, ja lopulta luulimme jo sen olevan nauhoitettu. Mutta viela tanakaan paivana emme tieda kenelta tama jotenkin tuttu aani tuli. Vaihtoehtoja oli niin monta.

  VastaaPoista
 2. Heh, nätti hamekin :) Mutta onnistuipa se videon lisääminen vanhoin konstein siis. (Tuohon betaversioon en olekaan tutustunut.)

  VastaaPoista
 3. Kiva video, askelten äänikin kuului. Maisema oli kaunis ja ilokseni huomasin, että Sinäkin tykkäät crocseista. Minullakin on mökillä oranssiset. Kaupungissa en kehtaa niitä käyttää. :)

  VastaaPoista
 4. HPY,
  Ehkä ääni kävi tutuksi, koska se toistui?

  Marjattah,
  Kerroinkin prosessin monimutkaisuuden tuossa videota ladatessani ja ongelman kanssa riensin pyytämään apua. Vastaavaa videonpätkää ei käsikirjoittamalla osaisi tehdäkään. ;)

  Laila,
  Maiseman ja sään takia olinkin liikkeellä ja sujautin jalkaani mieheni crocsit, jotka ovat liian isot. Omia minulla ei ole. Joskus tässä kesällä olen katsellut ihmisten kesäjalkineita ja tässä lähistöllä näyttää, ettei ole crocsien voittanutta tällä hetkellä. Tämä onkin lähiö...

  VastaaPoista
 5. Liisa, minnekäs se englanninkielinen tarina hävisi? Olin jo kommentoimaan sitä, mutta tuli lapsenlapsi käymään äitinsä kanssa. On hauska joskus joutua testaamaan kielitaitoaan tai -taidottomuuttaan. Have a nice day today!

  VastaaPoista
 6. Laila,
  Siirsin sen muualle: http://goo.gl/1JZyO

  Ajattelin, että lukijoitani ei välttämättä kiinnosta minun oudot kokeiluni tämä muuttuneen blogialustan kanssa.

  Hyvää viikonloppua sinulle! Syksy sateineen on saapunut.

  VastaaPoista
 7. No joo... jonkinlaiset kenkurat siinä näkyi.

  VastaaPoista
 8. Kalevi,
  Mustat ja liian isot. Mutta itse video on uniikki. En osaisi kuvata toista samanlaista.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!