31. lokakuuta 2008

Arte y Pico

Viikko sitten olin poissa kotoa. Kun en ole kotona, en ole myöskään netissä. Jo kolmen päivän aikana virtuaalissa vyöryy vastaan liikaa päivityksia luettavaksi. Silloin saattaa lukijan nappi "merkitse kaikki luetuksi" viedä helmiäkin mennessään. Tätä Iineksen myöntämää yllätyspystiä en päässyt ohittamaan, koska siitä oli ohjeiden mukainen ilmoituskommentti omassa blogissani. Kiitos siitä.

Itseäni huomattavasti ansioituneimpien bloggaajien joukkoon valittuna otin pystin nöyrästi vastaan, koska ko. tunnustuksen alkuperä on selvitetty. Tiedän, että näihin suhtaudutaan vähintäänkin kaksijakoisesti. Toiset kiittävät kohteliaasti ja antavat asian olla, toiset muuttavat sääntöjä haluamallaan tavalla ja toiset jakelevat niitä runsaskätisesti. Jokaisella on oikeus toimia hyväksi näkemällään tavalla. Itse olen juuttunut sääntöjen noudattajaksi. Annan tämänkin hyvän kiertää. Ei niin helppo tehtävä, mutta vain viisi *sääntöjen mukaisesti.

* Kyseessä on kunniamaininta, joka annetaan
"blogin luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön
ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta"

Kansainvälisen palkinnon
alkuperäiset säännöt
http://arteypico.blogspot.com/2008/06/y-el-premio-arte-y-pico-es-para.html
Muchas gracias!Thank you!

Säännöt palkinnon eteenpäin jakoon ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4) Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.


Maalainen (1) tiivistää erinomaisesti oman sanottavansa tässä noin vuosi sitten kirjoittamassaan tekstissä. Hän on yhdessä Blogisiskon (2) kanssa ollut houkuttamassa ja koukuttamassa meitä iäkkäämpiä blogimaailman syövereihin. Tutustuin heihin aikoinaan Kolmas ikä-blogin kautta.

Ikkunaiines (3) ansaitsee ehdottomasti yhden jo muiltakin tahoilta tulleiden pystien lisäksi sekä tekstiensä monimuotoisuuden, kantaaottavuuden ja kiihkeitäkin kommenttiketjuja aiheuttaneiden aihevalintojensa vuoksi. Iineksen ja Blogisiskon blogit ovat myös ilo silmälle kuvituksensa vuoksi.

Tärkeääkin tärkeämpänä pidän blogimaailman tarjoamaa vertaistukea elämän kipupisteissä. Ilon pilkahduksia ja pieniä uusia alkuja. Tärkeän tiedon jakamista. Prognoosin (4) positiivisuus ja hänen bloginsa herkkyys ja aitous ansaitsevat myös kunniamaininnan.

Viidentenä pystin saa upeista valokuvistaan ja tarinoistaan HPY (5).

4 kommenttia:

 1. Kiitan ja kumarran ja lupaan antaa eteenpain kunhan olen miettinyt kenelle se antaa. Valinta on usein vaikea, silla mielenkiintoisia blogeja on paljon.

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos! Itse koen valinnan aina vaikeaksijuuri tuon HPY:n mainitseman paljouden takia. Kun valitsee jonkun, jää aina joku valitsematta, ja se tuntuu pahalta samalla kun on iloinen siitä, että pystyy antamaan tunnustusta edes joillekin. Onneksi meitä on niin paljon, että pysti silloin tällöin riittää itse kullekin. Toisaalta mietin sitäkin, että pystien jako pitäisi lailla kieltää, mutta toisaalta sitten taas - leikkiähän tämä on.

  VastaaPoista
 3. Hyvä Liisa,

  kiitos tunnustuksesta. Täältä tulee toinen samanlainen pokaali virtuaalikaappiisi. Viisaalle kirjoittajalle, joka ottaa herkkiä kuvia.

  http://blogisisko.blogspot.com/2008/10/tmhn-on-kuin-oscar.html

  VastaaPoista
 4. HPY,
  Ole hyvä! Niin se on. Joka kerran kun joku vastaavanlainen tunnustus osuu kohdalle, siitä ilahtuu ja samalla sen eteenpäin jakaminen jää päähän pyörimään...

  Iines,
  Viittasitkin jo HPY:n kommenttiin (kuten tein itsekin tuossa postauksessa "rivien välissä") näiden huomionosoitusten runsaudesta. Kuka tahansa voi laatia omasääntöisen ansiomerkin ja laittaa sen kiertoon. Ja blogejahan riittää miljoonia nykyään.

  Suomen mittakaavassa olet omasi ansainnut, Iines.

  Anna Amnell,
  Ole hyvä. Blogityösi on mittavaa ja postauksesi kiinnostavia. Hiplailin kirjojasikin kirjamessuilla käydessäni. :)

  Kävin noutamassa virtuaalitunnustuksesi Oscar-postauksestasi. Kiitos!

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!