24. tammikuuta 2007

Vastarannan kiiski

Lisäsin eilen kuvan profiiliini jotakin kokeillakseni. Entrasin myös hiukan värejä. Kokeilin toisia valmispohjia, mutta eivät ne näyttäneet omilta. Äkkiä sitä jämähtää paikoilleen. Digitelevisioaika häämöttää jo ja taloyhtiössä tehdään valmistelevia toimenpiteitä, mittaillaan, asennetaan jotakin uutta. Katson hyvin vähän televisiota ja minulle riittäisi vallan hyvin nykyinen tarjonta. Radio on enemmän äänessä eikä käy silmiin.

Olenko minä vastarannan kiiski? Toisaalta olen välistä niin väsynyt, että minulle voi ehdottaa mitä tahansa ja kaikki käy. Joissakin asioissa en sitten taas anna tuumaakaan periksi. Tähän asti olen jaksanut pitää puoliani jollakin tavoin terveyskeskus-KYS-Kela- akselilla. Nyt alkaa ote hiukan lipsua. Meni viikko ennen kuin jaksoin kerätä tarpeeksi voimia soittaa kuntoutusosastolle, jonne minulla on ollut lähete jo kohta 13 kuukautta. Jonossa olen ja tukevasti. Soittoni kirjattiin ylös. Tuntuu, että seinä on vastassa.

5 kommenttia:

 1. Taidan itse kuulua myös omalta osaltani noihin vastarannan kiiskeihin. Varsinkin jos kyse on terveydenhuollosta ja sen takkuilusta. Kukapa se meidän puoliamme pitäisi, ellemme me itse. Joskus on vain niin väsynyt, ettei jaksaisi. On se mallilleen mennyt tuo terveydenhoito, jos kuntoutustakin joutuu hakemaan 13 kk. Vanhemmat ennen sanoivat, että olen tyypillinen härkä eli mulla on härkäpäinen luonne, kun punaista vaatetta näytetään. Arghhh.... Pidä puoliasi ja soittele, soittele ja vielä soittele.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksestasi, Tarjuska!
  Yritän itse avopuolella 110-prosenttisesti. Se on ehkä liikaa, mutta kun vaihtoehtoja ei juuri ole.

  Tämä kiiski kävi taas aamupäivällä polkemassa vettä. Ja huomenna on fysio... Piiri pieni pyörii.

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo beta-systeemi on kiva kun noita varejakin voi kokeilla helposti. Mikaan en kuitenkaan esta pitamasta sita samaa koko ajan. Mutta leikkiahan voi.

  VastaaPoista
 4. Byrobyrobyrokratiaa. Liukkauden estävää kiveä rattaissa. Molempi parempi ei suinkaan ole aina paras.
  Ymmärrän frustraation. Voimia, iloa ja halauksia!

  VastaaPoista
 5. HPY,

  Ollut paljon leikkiä viikonloppuna!

  Sivuaskel,

  Kiitos! Onkohan fyysistä frustraatiota olemassa?

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!