13. kesäkuuta 2006

Huh huh hellettä

Mittarilukemia en ole tarkastellut, mutta auton seistyä hetken satamassa sen mittari näytti 40 astetta. Ja ulkoilmalukemiahan se mittaa. Aamu oli tietenkin ihanan vilpoisa ja tuuletonkin viideltä. Olen alkanut herätä viimeistään silloin.

Hiukan kävi mielessä illalla ja yöllä, että yrittäisimme toista reissua mökille. Mutta se jäi aikomuksen asteelle, koska vaarin piti käydä tarkistuttamassa lauantaina satuttamansa kylkiluut tai -lihakset. Yskiminen teki nimittäin yllättävän kipeää. Ei onneksi ollut murtumia, lihasrevähtymä vain. Koska hän sai päivystysajan vasta kymmeneksi, mökkireissu piti lykätä tuonnemmaksi. Sitten minäkin vihdoin päätin yrittää kampaaja-aikaa, vaikka istuminen tuottaakin tuskaa. Ja sattumoisin iltapäivällä oli yksi vapaa aika, joten nyt on frisyyri kunnossa ja helppohoitoisempi taas. Mutta työstä se kävi.

Aamulla katselin laiturilta veden keltaista pintaa. Jotenkin ei tehnyt mieli mennä sekaan. Ei ole vielä siitepölyaika ohitse. Sen saattoi todeta myös eilen pestyn auton uudelleen tahmaisesta pinnasta. Mutta tuulet ja veneliikeenne ovat ehkä sekoittaneet siitepölyn veteen tai työntäneet rantahiekalle, koska uijia on riittänyt kiitettävästi. Vaarikin heitti talviturkkinsa tänään. Niin teki varmasti moni muukin.

Minua on alkanut askarruttamaan tämä blogien kommentointi. Se on jotenkin hirveän hankalaa. Runotorstain ja Valokuvatorstain myötä sitä on tullut tehtyä enemmän ja sitten pitäisi jollakin kummallisella kirjanpitosysteemillä pysyä itsensä perässä. Nimittäin, jos haluaa nähdä mahdollisen vastauksen mahdolliseen kysymykseensä. Onkohan olemassa jokin salatieto tästä asiasta Blogistanissa? Vai jääkö jäljelle vain se vaihtoehto, että odottelee vain hissukseen omalla sivullaan? Ja vetäytyy listalta? On kyllä löytynyt paljon hyviä blogeja, jotka, kas kummaa, seitittyvätkin keskenään. Mielenkiintoista.

7 kommenttia:

 1. Hei Liisa.
  Toivottavasti en ole jättänyt vastaamatta kysymyksiisi. Yritän kyllä vastailla ja kommentoidakin blogillani, vaikka Runo- ja Valokuvatortain perustamisen jälkeen sosiaalinen kanssakäyntini on jäänyt vähäiseksi. Joskus myös teen blogikierrosta ja kommentoin tai kysyn jotain blogien pitäjiltä, lähtökuoppina Blogilista.fi, mutta saatan unohtaa käydä katsomassa vastausta jne. Näitä varmasti tapahtuu muillekin, eikä varmaankaan ole henkilökohtaista. Tarvitsisin torstaiblogeihin lisää apuvoimia moderointiin, silloin omakin bloggailuni elpyisi, luulen.

  Kuvablogisi on hieno ja olen iloinen, että olet perustanut myös sen, tämän lisäksi.

  Ps. toivon, ettet tiputtaudu listoilta.

  VastaaPoista
 2. Hei Maria!
  Et todellakaan ole jättänyt kertaakaan vastaamatta. Ja arvaan, että "torstait" teettävät työtä.
  Ehkä teenkin sivun tarkemmin seuraamistani blogeista, jos se vaikka helpottaisi tätä ongelmaa. :)

  VastaaPoista
 3. Piti vielä lisäämäni, että kävin tuolla vedessä sitten tänä aamuna. Ei ollut enää yhtä keltaista. Mutta suihkuunhan sitä sitten oli mentävä sen jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Kyllä minä ainakin menen sekaisin siinä, millä blogilla milloinkin itse vierailen ja joskus kommentoinkin. Saatan myöhemmin, jos muistan, käydä katsomassa vastakommentteja. Kiinnostavia blogejahan on niin paljon, ettei itsensä perässä pysy millään, kun muutakin elämää (ilman nettiä) pitää viettää.

  Minäkin ole ihmetellyt sitä, miten samat blogit ovat jotenkin verkottuneet ristiin rastiin keskenään.

  VastaaPoista
 5. Ihan naurattaa tuo ukonilmajuttu, koska ei pahemmin käynyt. Tiistaina oli totisesti liejua rannoilla ja keskiviikkona Vehmersalmesta tullessa piti totisesti pyöräillä Kallan silloilla vinhasti myräkkää pakoon. Ukkosen jälkeen taivas oli ihan hillittömän kaunis, okraa ja punaista. Taidankin heittää sen blogiin. Pääskyt ehtivät myöhemminkin.

  VastaaPoista
 6. A-k.h,
  Laita ihmeessä näkyville. Korkealta näkee paremmin. Täällä ovat puut edessä.

  VastaaPoista
 7. Kun asuu korkealla, on paljon taivasta kuin lakeudella. Läpi yön näkee lukea ilman sähkövaloa.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!