29. joulukuuta 2005

Täysi päivä


Aamulla saimme iloksemme Onnin ja Iidan vanhempineen. Minulla vain sattui olemaan keskipäivän käynti hierojalla, mutta pikkuiset taisivat ottaa päiväunet sillä aikaa. Tärkeät tutut tavarat olivat taas kovassa käytössä, olohuoneen lattia oli täpötäynnä leluja hetkittäin. Leikit kuitenkin sujuivat sopuisasti ja roolit itse kullakin vaihtuivat.

Smurffit ovat in, samoin vanhat kirjainpalikat. Onni tunnisti niistä melkein kaikki kirjaimet. Iidan suosikkeja olivat vanha muovinen vauvanukke ja vinkukissa. Ja kiipeily oli kivaa. Piti käydä helisyttämässä joulunkelloja vähän päästä. Hyvin pärjäsimme, vaikka vanhemmat pistäytyivät katsomassa elokuvissa.  Mariasta oli iso apu lattiatasoleikeissä. Tuntui mukavalta, kun pikkuiset näyttivät viihtyvän hyvin ja suorastaan nauttivan olostaan.

2 kommenttia:

  1. Hei, etsiskelen noita kirjainpalikoita ja ajattelin kysyä löytyykö sinulta nuo yhä ja oletko kiinnostunut myymään ne/osan niistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ovat vielä olemassa ja kovin tarpeellisia lapsenlapsille. Näitä tuli aikoinaan hankituksi kaksi laatikkoa. Olen itsekin etsinyt lisää, mutta nykyään löytyy vain heikompilaatuisia. Eivät ole siis vielä myynnissä, koska nuorimmat lapsenlapset "tarvitsevat" niitä.

      Poista

Kommentoi sinäkin!