23. heinäkuuta 2005

Naistenviikkoa

Olipa eilen kova ukkosilma. Satoi kaatamalla muutamaan otteeseen. Piha ryöppysi, rännit lauloivat, peltikatto rummutti. Kyllä luonto kaipasikin puhdistusta kuin myös automme tuulilasi. Nooran ja Oskarin yöreissu meni suhteellisen mukavasti ottaen huomioon sen, että Nooran unilelu oli kuin olikin jäänyt kotiin eteisen lattialle. Oli hiukan neuvottelemista illalla yhdeksän maissa, kun oli tarkoitus koko porukan asettua Unijukan vietäväksi. Oli ikävä tulla...

Aamulla seitsemältä alkoi kuulua tapsutusta portailta ja kaksi juuriherännyttä sinisilmää hiippaili katsomaan, ovatko mummu ja vaari paikalla. Isä ja äiti olivat olleet konsertissa. Noora kysyikin isältään, olitteko te koko yön siellä konsertissa! Sitten menimme päiväunille, sen verran väsytti vastuu. Melkein unohtui siskon nimipäiväkin.

Tänään aamu alkoi aurinkoisena ja kävimme kolmen päivän tauon jälkeen "uimassa". Laiturin portaat oli korjattu, mutta ylösnousu on hankalaa kun portaat loppuvat tasanteelle. Nyt pilviverho peittää jo koko taivaankannen ja taas ukkostaa. Ihottuma vaivaa edelleen, TK:n lääkärin lääkkeet eivät tunnu tehoavan. Ja mikä kummallisinta, vesi ei tee hyvää iholleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!