9. kesäkuuta 2005

Aurinkoista, mutta tuulista

Eilinen meni kylmän aamupulahduksen voimalla iltapäivään asti melko mukavasti, kun olin saanut nukutuksi ihan koko yön pitkästä aikaa! Sitten olikin jäsenkorjaajan vuoro "irroitella" lihaksia. Muistona monta mustelmaa.
Illalla sain Marian Skypen päähän, olikin monta asiaa jutusteltavana ja kului ne hetket mukavasti. Onnin isäkin soitti samaan syssyyn, että matkakuumetta on hiukan pikkumiehellä.
Kävin aamulla taas tuossa rannassa.Laituri on osittain veden alla ja tositosiliukas. Kylmä auttaa jonkin aikaa. Tänään oli taas silmälääkäripäivä. Paineet ennallaan, ei vielä tippoja. Näkökentät entisenlaiset. Uudet lasit vain, monitehot, kun olen niihin tottunut vuosien mittaan. Sain hyvityksenä alle puoli vuotta sitten hiottujen fokaalilinssien hinnan. Mutta kyllä silti tulee kalliiksi nämä minun vaivat. En sentään uusinut pokia, vaikka olisi mieli tehnyt. Kumma juttu, että silmälääkärikin kyselee Anteron ja Marian perään. Kai me olemme jo niin tuttuja, kun vuosikaudet on jo samalla lääkärillä käyty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!