11. syyskuuta 2007

Samassa veneessä

Juuri kun sain ojennetuksi edellisen "muutsin" Haavettarelle, Allyalias yllättää minut toisella. Nyt en viivyttele sen edelleen ojentamisen kanssa, vaan lähetän sen oikopäätä Obeesialle. Hänen kuvansa, muistelunsa ja kärevä tarttuminen vaikeisiinkiin aiheisiin ovat puhutelleet minua. Ja hänen ystävälliset kommenttinsa avuntarjouksineeen lämmittävät lähes sisämummuksi joutunutta bloggaajaa. Ja perusteluthan ovat tällaiset:


The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who “effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

Voisin palkita useampiakin bloggaajia, mutta tämä palkinto tuntuu kiertyvän omaa tahtiaan eteenpäin. Sellainen verkosto tämä Blogistan näyttää olevan. Silloin tällöin osuu silmiin "uusi" kiinnostava sivusto. Tavallisesti sitä kiertää vain sen tutun kierroksen, mikä on kyllä ajankäytöllisesti ymmärrettävää.

7 kommenttia:

 1. Tuosta viimeisestä kappaleesta tuli mieleen, että yritin taannoin löytää uutta ja tuoretta luettavaa uusimpien blogien listalta, mutta anti oli melkoisen olematon. Nuorille oli paljonkin tarjontaa, mutta keski-ikäiselle ei. Useimmiten luenkin blogisuosikkien listoilta, keitä he lukevat ja käyn etsimässä uusia tuttavuuksia sitä kautta.

  VastaaPoista
 2. IinesJ,
  Samalla tavalla minä olen sen oman rinkini löytänyt. Tai päinvastoin minut on löydetty oletettavasti juuri noin. Kerran eräässä postauksessani tai kommentissani ihmettelin, miten niin pitkiä linkkilistoja voikin olla joissakin blogeissa. Sain vastaukseksi juuri tuon neuvon, minkä sinultakin. :)

  VastaaPoista
 3. Juu, niin se varmaan monelle on muodostunut, se oma ystäväpiiri. Enkä minä tarkoittanut sen enempää neuvoa, mietin vain tuota englanninkielistä lausetta, missä puhutaan uusista bloggaajista. Olisi kiva käydä tervehtimässä uusia blogin kirjoittajia, jos sellaisia sopivia vain olisi.

  VastaaPoista
 4. IinesJ,
  Tuo
  Tutkijankammion portailla ainakin tuntuu mielenkiintoiselta ja on uusi.

  VastaaPoista
 5. A-K.H.,
  Tämä on tällaista globalisoitumista ja globbausta tämä bloggaus. Ei näiltä voine välttyä. Ja otettuhan sitä on, kun joku huomioi. :)

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!