1. huhtikuuta 2006

BB

Marion Rung lauloi tuossa aamuohjelmissa Brigitte Bardot-laulunsa vuodelta 1961. Muistan sen uutuutena kuin eilisen päivän. Tuli vain mieleeni erilaiset assosiaatiot tuosta kirjainyhdistelmästä. Silloin nuorena BB viittasi nimenomaan kyseiseen kaunottareen, jonka rinnalla itse kalpeni ja kutistui.

Sitten seuraavaksi taisi tulla toinen blondi, Björn Borg, suosittu tennistähti naapurimaasta. Siis BB. Hänen peliään oli mielenkiintoista seurata.

Vuonna 1990 alkoi Suomessa muistaakseni pyöriä saippuasarja Kauniit ja rohkeat. The Bold and the Beautiful. BB. Muistan senkin erittäin hyvin, koska perheeni sai houkuteltua minut silloiselta sairasvuoteelta olohuoneen sohvalle katsomaan jotakin sellaista jaksoa, jossa Thorne oli vielä se alkuperäinen ja oikea. Muistan ihmetelleeni sarjan rakennetta. Ensin pätkä tarinaa, sitten vasta aloituskuvat ja musiikit ja taas palattiin tarinaan. Viisitoista vuotta on kulunut ja melkein samassa tilanteessa tunnutaan olevan. Minusta se ei tuntunut järkevältä, mutta nykyään kaikki sarjat kai tehdään vähän siihen malliin.

Ja seuraava BB: Big Brother. Blogeja lukiessani vasta erään kerran yhtäkkiä tajusin, että lyhenne BB ei tarkoittanutkaan Kauniita ja rohkeita, vaan tätä viimeiksi mainitsemaani. Tuli nolo olo. Ei se mitään, sillä en todellakaan seurannut koko sarjaa. Satunnaisia kanavapujotteluvierailuja lukuun ottamatta.

"Niin paljon mahtuu kahteen pieneen kirjaimeen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!