1. syyskuuta 2005

Mehustimelle käyttöä


Tälle päivälle se omenien soseuttaminen jäi. Eilen oli niin paljon muuta hommaa. Vaarilla oli työpäivä ja minä kävin "meetingissä" polilla. Muuten kaikki oli OK, mutta minulle varattu aika oli myöhässä ja lopussa kaikilla olikin kiire pois! Eli moni pohtimani kysymys ei saanut vastausta. Ja maksoin pysäköintimaksua yli puolet liikaa! Pitänee yrittää saada tietoja sitten puhelimitse tai sähköpostilla.
Silmät on nyt taas kerran tarkistettu ja suhtkoht terveiksi havaittu tämän ikäiselle ihmiselle. Samalla kaupunkireissulla poikkesimme Marimekon loppualennusrysäyksessä ja mukaan tarttui yksi pusero. Nyt on heitettävä jokin vanha vaate pois. Tiimarikin tuli kierretyksi. Se oli muuttanut kerrosta sitten viime käyntini. Ja Sokoskin oli taas uudistunut. Asiakkaathan ne maksavat nämä uudistukset hinnoissa. Kaikki tuntuu muuttuvan nopeaan tahtiin.
Mummu odottaa lauantaita kovasti. Kertoi olleensa eilen illalla taas huonovointinen, mutta nitrosuihkeet olivat riittäneet avuksi. Toivottavasti lauantaina on kaunis ilma ja juhlavieraat saapuvat runsaslukuisesti paikalle. Mukava nähdä pitkästä aikaa. Nyt on vain päätettävä päällepantavat! Ja tehtävä lista muistettavista asioista, joita onkin aika monta. Kukkakauppa, kamera, mehut, pusero, lahja...
Viestinnän langattomuutta vielä ihmettelen: mökillä ei ole minkäänlaisia lankoja kilometrien säteellä ja silti kännykkä kuuluu ihan hyvin. Minulta on koulussa tainnut jäädä joku fysiikan juttu kokonaan ymmärtämättä! Lyhyt kurssi. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän ymmärtää, miten mitättömän vähän sitä yleensä mistään asiasta tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!