15. kesäkuuta 2005

Päiväykset ei pidä paikkaansa

Nyt on keskiviikko. Enkä kirjoittanut tänne mitään eilen, vaikka se niin väittääkin. Eli nuo päivämäärät ei pidä paikkaansa, menevät varmaankin Amerikan malliin, vaikka olen muuttanutkin tuota kellonaikaa. Tutkittava lisää kun jaksaa. Vihdoin aamulla viideltä alkoi sataa. Eilinen oli jo niin raskas ja hiostava, ettei jaksanut mitään tehdä. Satoi niin rankasti, että irrotti pihlajankukat melkein kaikki. Valkosireeni oli vielä sitkeä, mutta oksat viistävät melkein maata.
H. lähti töihin kello 8 ja minä samalla ovenavauksella omalääkärin luo sen seitsemän asian kanssa. Sainpahan vähän tutustua, kun taas vaihtui. Elokuussa on tarkoitus pitää kaikkien hoitavien tahojen yhteisneuvottelu minä mukaanlukien, siksikin oli tarpeellista edes tavata. Muuten sitä ollaan tuolla terveydenhuollossa "vain pinkka paperia", jota kukaan ei jaksa lukea eikä ehdikään.
Yhdeltä menen vielä fysioterapiaan, joka keskeytyy kesäloman ajaksi. Nyt on viimeinen kerta tätä jaksoa. Ehkä iltapäivä on sitten helpompi sen venytyksen jälkeen. Kokeilen kivunhoitoa nyt eräällä "humpuukituotteella", kaikki keinot ovat sallittuja, sanoi se lääkärikin kysyessäni hänen mielipidettään. Auttaispa tämä edes 5%!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!