25. toukokuuta 2005

Ei se kesä tainnut vielä tullakaan

Eilisen helteisen päivän jälkeen nukuin hiukan pitempään. Vesi on edelleen tarpeeksi kylmää pulahtamiseen. Ehkä auttaa hiukan lihasten verenkierron vilkastuttamiseen. Pari koneellista pyykkiä. Blogin (ei tämän) sivujen laatimisen opettelua.

Vein kävellen veroehdotuksen liitteineen postiin, sen verran kävelyä kuitenkin, vaikka ei se hyvältä tunnu. Sitten soitin kälylle, joko mummun luomileikkaus oli ohi. Olihan se ja kaikki oli mennyt OK. Vaihdoin muutaman sanan hänen kanssaan, oli kuulemma laskenut vain leikkiä vinksahtaneesta silmämeikistä. Varmasti väsytti. Kertoi olleensa valveilla jo kahdesta asti aamuyöstä. Hauras teräsmummu!

Ruokaa ei tehnyt mieli, laitoin kuitenkin ruispuuroa mikrossa. Ja kahvin kanssa otin pullaa, kun sitä sattui olemaan. H. tuli puoli neljän junalla, olin vastassa. Hänellä oli sitten jo taas kuudelta meno keskustaan. Pellavaliina ja suklaata tuli tuliaisina, vaikka yritin jarrutella...

On ollut ns. hiljainen päivä.

1 kommentti:

  1. Hiljainen päivä oli täälläkin, vaikka tekemistä paljon. Ilta-aurinko paistoi vielä kaupungin takaa, kun poljin hetki sitten siltaa pitkin kotiin. Nyt on uusi hieno hame valmis. Näin myöhään siinä sitten tosiaan meni.

    Krassit muuten nuosevat mullasta kovaa vauhtia ylöspäin. Niiden kasvua on mukava seurata. Mukavia bloggailuhetkiä,
    -arvaapa kuka- :)

    VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!