12. tammikuuta 2012

Jatkuvaa muutosta


Talvi tuli kai jäädäkseen, vaikka lämpötilat ja ilmankosteus vaihtelevat suuresti. Kuuran kuorruttamien koivujen latvoissa varikset ovat pitäneet vahtia. Olen seurannut myös oravien leikkisää runkopiilosta. Jäniksestä näin vain jäljet, kun kiertelin tutkimassa lähistön tutut paikat. Neljä myrskytuulen kaatamaa puuta olen löytänyt, yksi niistä on vielä porttina rantatiellä.

Täällä virtuaalissa vauhti alkaa myös huimata. Koska reklamaatioasia operaattorimme kanssa on kesken, tilapäisratkaisu on vähentänyt suuresti koneella viettämääni aikaa. Siinä on hyvät puolensa. Liikelääkettä tulee paljon enemmän, tosin liian vähän vieläkin.

Huomasin muuten äsken, että nyt täällä Bloggerissakin voi ketjuttaa kommentit, mikä on mielestäni tervetullut muutos. Otin sen käyttöön ainakin kokeeksi tämän ohjeen mukaan.

1. Mene asetuksiin ja valitse kohdasta Muu>salli blogisyöte>täysi
2. Tallenna
3. Asetukset>Tekstit ja kommentit>Kommenttien sijainti>Upotettu
4. Tallenna

Vielä kun osaisin laittaa profiilikuvat kuvina näkyviin tai kokonaan pois, niin kommenttilaatikko näyttäisi mielestäni kauniimmalta. Neuvoja, kiitos!

4 kommenttia:

 1. Täytyy kokeilla. Latu-uralla on jo hiven lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä kello 00.40

   Poista
  2. a-kh,
   Viime yönä on tullut lunta reilusti lisää. Mikähän tuossa kellonajassa heittää? Kokeilen minäkin heti. Koneen kello näyttää 8.15.

   Poista
 2. "The general consensus appears to be that all comments are now posting as Pacific Time (USA), regardless of the blog time zone setting." Siellä siis ongelma, ei omissa asetuksissa. Lainaus otettu tekstiin linkitetyn blogin uudesta postauksesta.
  http://goo.gl/QLKW9

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!