11. maaliskuuta 2009

Ole hetken äiti.Radio oli tavanomaisesti auki eilen aamulla. Kertoivat jotakin erikoista tapahtuvan torilla. Keskellä tyhjäntyhjää toria oli siniset lastenvaunut, joista kuului vauvan itkua. Tarkempaa selvitystä asiasta en ehtinyt kuulla, koska olin lähdössä hammaslääkäriin. Pitihän asia käydä tarkistamassa. Unicef oli asialla, kuten oheisesta puolisen minuuttia kestävästä videosta näette.

Aika rajua tunnettuuden hakemista tämä oli. Se aiheutti puhelinsoittoja mm. hätänumeroon. Ja heti alkoi ärtynytkin keskustelu asiasta esim. täällä. Koleana auringottomana maaliskuun päivänä tori oli kymmeneltä vielä melkein tyhjä. Yhteisvastuun ruispuuroa olisi ollut tarjolla. Ei jonoa sielläkään. Näin miten lastenvaunuja ja ohikulkevien ihmisien reaktioita kuvattiin etäältä. Mainoksista voi ja saa olla jokaisella oma mielipide, mutta arvauskilpailut eivät esimerkiksi minua kiinnosta. Ja harhaanjohtavuus suorastaan ärsyttää.

Mistä-näitä- senttejä- oikein- tulee-mainokset, koomisuudessaankin, ovat harhaanjohtavia. Soittaa minkä tahansa operaattorin kautta, senttejä menee eikä tule. Saunalahdenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!