10. joulukuuta 2008

Hidasteita

Muutaman viime päivän aikana olen hämmästynyt tuon tuostakin tämän koneen ja sen silmieni eteen tuomien muutosten ja uudistusten kanssa.

Ensiksi, tämä blogialusta suoltaa uusia ominaisuuksia niin nopeaa tahtia, etten pysy mukana. Sinne on tullut lukija ja lukijoitakin muutama.

Toiseksi, Vuodatus taas kadotti kaikki laatikot jonnekin.

Kolmanneksi, käyttämäni Googlen lukija muutti muotoaan ihan itsekseen, pyytämättä. Jotenkin automaattisesti. Siihen tuli mm. sellainen uusi hyvä ominaisuus, että se kääntää tilaamani syötteet omalle kielelleni, siis suomeksi. Googlessa puhaltavat siis uudet tuulet.

Neljänneksi, em. yhtiön Analytics on myös uudistunut. En ollut oppinut käyttämään entistäkään. Olikohan se alfa, kun nyt näkyy olevan beta?

Viidenneksi, WP:n Monotone-kuvablogipohja hohti aikansa vitivalkoisena. Ei muuten ole lainkaan yksitoikkoinen se pohja. Viime viikolla se kai päivitettiin entistä ehommaksi, mikä minun kohdallani on yhtä kuin hitaammaksi.

Viimeinen muutos, joka on kaikkein hankalin luetelluista, on nyt tämä koneen oma näppäimistö. Olisin odottanut a:n tai s:n lakkaavan pelittämästä, koska ne ovat selvästi kuluneimmat. Mutta ei! Ko. tempun teki e:n ja t:n välissä oleva näppäin. Kun sitä painaa ei tapahdu yhtään mitään. Jouduin siis tämänkin tekstin vasiten laatimaan ilman sitä. Onnistui tämä vielä nyt, mutta kun se puuttuva on useammassa kuin yhdessä salasanassa...

Eikä *uuvimeisseli auta yhtään, kuten ennen Adle*in ja *emingtonin aikaan. Onneksi hii*i toimii vielä.

_______

Pakinape*jantaille haastesanasta Ä**ävika.

5 kommenttia:

 1. Voi hitsit!

  Monenlaista pulmaa...
  Otan osaa.
  Ja kiitän tarinasta! =)

  VastaaPoista
 2. Hallatar,
  Älä muuta sano! :)

  Koko blogaaminen on nyt vaa*assa. Olen ajatellut alkaa käyttää z-ki*jainta ä**än tilalla, kunnes vika hoituu.

  VastaaPoista
 3. Oi kun sinulla oli taas paljon oudon hienoja sanoja tässä.
  Pitäisi oikeastaan ottaa pari yksityistuntia että ymmärtäisi niiden merkitykset.
  Tai ehkä se johtuikin vain ärrän puutteesta?

  VastaaPoista
 4. Mk,
  Tietotekniikkaa se vain on. Ei tästä kannata välittää. :)

  Jos ei muuta hilpeyttä tästä löydy, voin mainita, että mieheni luettuaan tekstin luuli, että se näppäin on ihan oikeasti toimimaton.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!