30. tammikuuta 2007

Laskuja

Posti kuljettaa lehtilaskuja ja puhelinmyyjät uurastavat epäkiitollisessa työssään. Moniväriset ikkunakuoriset myyntikirjeet ovat päivän postin väriläiskiä. Taisi mennä vuoden verran, että laitoin mainokset suoraan jätepaperikeräykseen. Nyt olen taas alkanut availla niitä. Esimerkiksi kirjakerhon myyntimateriaali sisälsi ison arkillisen lasten rakastamia tarroja. Käyvät postimerkeistä. Otin ne talteen. Samoin leikkaamme mainosmateriaalin setelit leikkirahoiksi. Ja Kyllä- ja Ei- kuoret ovat kelvollisia ainakin lasten leikkeihin. Minulla on niitä keskikokoinen muovikassillinen lipaston alalaatikossa. Keräilijä mikä keräilijä.

Tänään piti taas pinnistää parinkymmenen asteen pakkaseen. Autolla tosin. Uintireissu jää mieleen ainakin vähäksi aikaa, koska pyyhkeeni oli jäänyt pois matkasta. Hätä keinot keksii. Kuivailin itseni hiustenkuivaajalla ennen pukemista. Jostakin syystä minun piti selittää käyttäytymistäni muutamalla muulle pukuhuoneessa olleelle, vaikka kukaan ei kysynyt mitään. Itse asiassa kylpylöihin voisi asentaa lämpöpuhaltavat kuivauskopit.

Nykyään ei kenenkään tarvitse valittaa yksin. Voi liittyä vaikka Valituskuoroon. Omakin blogini osin palvellee samaa tarkoitusta. Minulle tulee sähköpostiin nettikyselyitä keskimäärin kerran kuussa. Eilisessä kyselyssä oli muuten kysymyksiä blogeista ensimmäisen kerran, mikä ehkä kertoo reaaliaikaisen nettikirjoittelun merkittävyyden lisääntymisestä. Ehkä. Blogien määrä ainakin kasvaa räjähdysmäisesti. Ihme, että tällekin saitille joku yleenä osuu miljoonien mahdollisten joukosta.

4 kommenttia:

 1. Kiitos mainosposti-ideoista lasten kanssa touhuamiseen, taidan kerätä minäkin..

  VastaaPoista
 2. Näinköhän kohta lopettavat mainospostin lähetyksen, kun huomaavat että hyödymme vain toisten kustannuksella. Itse keräilin joskus kaiken mahdollisen leikekortteja varten. Kerran kyselivät gallubissa mainoksista, että mitä muistan tietyistä kuvista. Nauratti vain itsekseen, että enhän niitä muuten olisi muistanut, mutta olin juuri hiljattain silloin leikellyt niitä mainoksia kortteihin. Nykyäänkin kyllä avaan, vaikka en lukisikaan niitä. Selaan jos joukosta löytyy jotain hyödyllistä. :)

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat ns. halpoja harrastuksia. :) Mutta jokuhan nekin painotuotteet maksaa. Ei ole ilmaisia lounaita, ei.

  VastaaPoista
 4. Juu, valitetaan vaan kuorossa. Olikin hauska linkki. Kyllä hetkellinen valitus auttaa selvästi ja kohta tulee taas parempi mieli.
  Ne lehtitilauskaupittelut on ärsyttäviä. Minullekin tuli yksi lasku ja meinasin sen jo vahingossa maksaa muiden laskujen mukana, kun huomasin, että se onkin lehti, jota en ole edes tilannut.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!