4. tammikuuta 2007

Anna hyvän kiertää

Jos kaikki tekisivät kuten Trevor filmissä Anna hyvän kiertää, maailmamme olisi pian siedettävämpi paikka.

Otsikko toteutui konkreetisti fysioterapiassa, jossa sain asiantuntijan neuvoja valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä. Hyvää mieltä ja iloa, vaikka välistä sumuverhon takaa, löytyy myös monesta seuraamastani blogista. On opeteltava sallimaan itselleen kaikki mahdollinen hyvä. Annettava hyvän kiertää, kietoa meidät yllättävilläkin tavoilla ja tahoilta. Vaikka orren ympäri. Hyvän kierrättäminen saattaa olla vaikeaa. Anteeksiantaminen ei ole helppoa. Ihmeellinen sana tuo kiertää. Ajattelen sen tässä leikkinä, jossa hyvää kierrätetään piirissä toiselta toiselle. Ei heitellä ja sillä tavalla ohittamalla kierretä ketään.

Poistin aamullisen kipukronikkapostaukseni täältä, kun tulin toisiin ajatuksiin kaupunkireissullani. Olen muistellut monia vanhoja asioita täällä blogissani. Nytkin olisi mielessä useita aiheita. Mutta uuden vuoden alkaessa kannattaa ehkä katsoa tulevaisuuteen. Hankalina hetkinä olen valmis deletoimaan koko homman, mutta tänä aamuna avasin uuden Mapin. Se on toistaiseksi tyhjää täynnä, mutta jonkinlainen projekti on mielessä. Se on hyvä asia. On mitä suunnitella. Silloin kipukin väistyy takavasemmalle.

6 kommenttia:

 1. Kannatan tuota hyvän kierrättämistä lämpimästi. Mennyt on osa elämäämme, opiksikin otettua, mutta elämänliike on aina eteenpäin. Kuvan symboliikkaa kiehtova: tuoksuvat lämpimäispullat kierrättävät hyviä aistimuksia ..kiertoilmauunissa :)

  VastaaPoista
 2. Mekin katsoimme pari päivää sitten ko. leffan. Hyvä oli!

  VastaaPoista
 3. Yo, Liisa! Ollako vai eikö olla? Olen ollut kahden vaiheilla antaako oppimani quiltti-tiedon kiertää. Oletko kokenut tilkustelija? Kerroit, että ompelukoneen otit jo esiin. Kerro mulle, mihin suuntaan "Tilkkua" veisin. Sen tekeminen ottaa aika paljon aikaa, eikä viitsisi tehdä turhaan. Olen katsellut "Simply Quilts" telkka-ohjelmaa joka aamu klo 8.30 noin viisi vuotta. Pikkutietoa on tallessa. Jakaisin ihan mielelläni.

  VastaaPoista
 4. Hyvää on monenlaista. Ja tuskin oikein hyvää pystyy olemaan jakamatta.

  Sikurille,
  Vastasin osin blogissasi. Minulle tilkkuharrastus olisi aivan uusi. Kaikki varusteetkin. Kaiken tekemäni on oltava pienimuotoista, että pystyn sitä käsissäni pyörittelemään.

  En ole tutustunut muihin tilkkusivustoihin kuin sinun. Minulla oli/on sellainen käsitys, että kyseinen työtapa on erittäin suosittua juuri siellä rapakon takana. Uskon että tuollaisen opettavan sivuston päivittäminen on todella työlästä.

  Minulle riittää haastetta ja ideoita jo esille ottamissasi asioissa. Kiitos innoituksesta edes yrittämään. Jatka myöhemmin, jos aikaa ja intoa riittää ja kyselijöitä, Tilkkumestari!

  VastaaPoista
 5. Hei Liisa

  Olipa ihana postaus! Tuo elokuva olisi kiva nähdä. Hieno juttu. Ilahdutit minua, joten olet jo tehnyt tänään ainakin yhden hyvä työn :) Kiitti.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!