4. marraskuuta 2006

Blogilistan päivitys ym

Aloitin urheasti blogilinkkilistani ajantasaistamisen. Hetimmiten havaitsin sen työlääksi, koska rivit ja osoitteet hyppelivät muokatessa miten tahtoivat. Lopulta päätin säilyttää ainoastaan päivitetyn listan ilman linkkejä, jotka ovat itselläni suorina kirjanmerkkeinä tai blogilista.fi:n suosikeissa. Suosikkilistalta löytyy mainittujen lisäksi muitakin.

Arvostan kyllä suuresti niitä bloggaajia, jotka ovat jaksaneet laatia mielenkiintoisia pitkiä linkkilistoja. Toisaalta ymmärrän senkin, että osa bloggaajista on luopunut niistä kokonaan.

Pakkaspäivä on ollut raikas ja kirkas. Kuu valaisee yöllä. Ja valvottaakin. Ihmettelen, miten lumimyräkät osasivat kiertää tämän kolkan Suomea. On kai siinä hyvätkin puolensa. Maa ehtii routaantua kunnolla ennen lumivaippaa. Pienet lammet ovat jo sulkeneet silmänsä, mutta järvi kamppailee vielä kahleita vastaan. Tyyninä hetkinä pinnan sileä sini näytti tänään jo luovuttavan, mutta tuulenvire tuli hätiin. Rantakivikko kerää kohvaa ja pojanviikarit, kuten joka syksy, testaavat rannan riitteen kestävyyttä. Ellei jaloin, niin heittelemällä kiviä. Näin tapahtuu joka syksy. Ikäluokka vain vaihtuu. Se on kai sitä kantapään kautta oppimista. Yleensä siinä touhussa jonkun osallisen jalat kastuvat.

3 kommenttia:

 1. Täälläkin on ollut aivan upea päivä, lunta ja pakkasta (-8) ja aurinkoa - maisema kuin helmikuussa... Hyvää pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 2. Täällä Helsingissä vasta odotellaan kunnon lunta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos samoin, Kaisa!

  Hyvää pyhäinpäinpäivää myös sinulle, Anna!

  Katselin ja kuuntelin juuri Tilkkutäkkiä televisiosta. Tuttuja lauluja lasten rippileireiltä. Oma rippikoulu olikin aivan erityyppinen. Siitä voisi kirjoittaakin yhden postauksen.

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!