1. kesäkuuta 2006

Suihkumeemi

Sain Iinekseltä raikkaan ja puhdistavan haasteen tänä aamuna. Tässäpä vastaus. Samalla haastan Leenan ja Nelikon äidin. Siis vastaa kysymyksiin ja haasta edelleen kaksi ystävääsi.


1. Kuinka kauan viivyt suihkussa / kylvyssä?

En juuri 5-10 minuuttia kauempaa, koska olen sisäistänyt taloyhtiömme vedensäästöohjeiston. Pitempään suihkuttelen, jos paleltaa tai yritän rentouttaa kiristyneitä lihaksia. Amme olisi siihen parempi, mutta sellaista varustusta ei tästä asunnosta löydy. Ihan vain kaarevamallinen suihkukaappi.

2. Luettele suihkurutiinisi, ts. missä järjestyksessä teet mitäkin?

Aluksi astuttuani suihkukaappiin ja suljettuani sen ovet varovasti tunnustellen säädän veden lämpötilan sopivaksi. Termostaatti kaipaisi muuten säätämistä. Sitten kastelen itseni kauttaaltaan hiuksista alkaen. Levitän shampoon ja samalla annan veden lämmitellä muuta kehoa. Pestyäni ja huuhdeltuani hiukset huolella pesen itseni kiireestä kantapäähän Aqualan L-voiteella, ettei iho kuivuisi. Se ei tietenkään vaahtoa, ja joskus harvoin käytänkin pesulappua Dove suihkusaippuan kanssa, ihan vain tunteakseni sen vaahdon. Joskus kuorin karheita paikkoja Melliksen saunahunajavoiteella. Yleensä en laita hoitoainetta hiuksiini, jos laitan, se on Femellaa. Suihkun jälkeen kietoudun mahdollisimman pehmeään froteepyyhkeeseen. Hiukset kuivailen erillisellä pienemmällä pyyhkeellä.

3. Mitä "syötäviä" tai esim. kasvisperäisiä ainesosia pesutiloistasi löytyy?

Mutaa kuorintaan, shampoossa viinirypäleensiemenuutetta, hunajaa, nokkosta ja hamamelisuutetta hoitoaineessa ja kasvovoiteessa lakka-jotakin. Ovat kaikki niin pienellä präntillä enkä jaksa etsiä suurennuslasia. No persikkaa ainakin vielä. Ja mäntysuopaa.

4 kommenttia:

 1. Mäntysuovan unohdinkin tuosta kolmoskohdasta omalta listaltani. Käytän sitä pienten kynnysmattojen pesuun, sillä nehän voi pesaista kylppärin tuolilla nopeasti.

  Hieman ihmetytti Tiian 20 minuutin suihkut.. :) Vetta palaa ja taloyhtiön lasku kasvaa.. Mutta tietenkin se on jokaisen oma asia, etenkin, jos on huoneistokohtaiset vesimittarit.

  VastaaPoista
 2. Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
  »

  VastaaPoista
 3. Looks nice! Awesome content. Good job guys.
  »

  VastaaPoista

Kommentoi sinäkin!