10. huhtikuuta 2006

Neljä allasta

Pääsiäisajan väriä kuvaan. Viikonlopun syntymäpäivämatka matka hoitui kuin hoituikin. Juhlat on pidetty, virvottu, varvottu, hyvin syöty, altaassa leikitelty pikkuisten kanssa, tanssittu "tähtien" kanssa valssit ja humpat parketilla viimeiseen valssiin saakka, joka olisi aivan kohta. Ei vielä. Oli siinä vanhemmilla kylpylävierailla ihmettelemistä, miten pieni herrasmies halusi koko ajan parketille lauantai-iltana. Eilenkin kutsutut olivat runsaslukuisesti paikalla ja vuosikymmenten takaiset asiat nousivat tapetille sisarusten välisessä replikoinnissa.

Paluumatkalla kyydissämme ollut Oskari nukkui koko ajan ja oli aivan makaronia vielä herättyäänkin kotiovella. Juhlat ottavat aina koville, vaikka tarpeellisia ja mukavia kohtaamisia ovatkin. Kävin kaksi kertaa veisivöineni lämpimässä altaassa ihmettelemässä, miten pienet nykyään altaissa sukeltelevat rohkeasti. Toki kuvia vauvauinneista olen nähnyt, mutta ensimmäisen kerran sain nähdä yli metrin pituisia sukelluksia livenä, uudelleen ja uudelleen. Mukavaa. Sitä paitsi allasosasto oli suurimman osan ajasta tyhjä muista asiakkaista!

Erikoista, että minäkin sain sain lahjan, vaikka en tällä erää päivänsankari ollutkaan. Toki olen läheisin ja saman huushollin jakaja.

Nyt alkaa arki menoineen. Illansuussa on taloyhtiön vuosikokouskin. Mietinnän alla on kakun laitto naapureille. Hyvää työviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!