29. marraskuuta 2005

Maa alkaa taas paljastua


Loskaksi tuo keli sitten kuitenkin meni. Liisan liukkaat ja Kaisan kaljamat ovat hetkeksi ohitse. Lääkäri määräsi äänen "kipsiin", paljon lämmintä juotavaa ja lepoa, tarvittaessa yskänlääkettä ja kipulääkettä. Ei siis vielä antibiootteja.

Olen yrittänyt noudattaa ohjeita. Ja hierontahoitokin on peruttava. Tänään otan kyllä keittiön pöydälle ison lehtiön ja kynän, ettei tarvitse yrittääkään tulla kuulluksi. Kas, kun en eilen vielä tuota keksinyt! Sanovat, että tämän syksyn flunssat ovat ärhäköitä ja pitkiä. Kunpa säästyisitte näiltä.

En ihan kokonaan malttanut olla tekemättä mitään eilenkään. Kuvan mallista Muumipappaa muotoilin toissapäivänä. Omasta mielestäni tuli aika näköinen, mutta en viitsi laittaa tänne julkiseen vertailuun kuvaa siitä lopputuloksesta.

Eilen illalla neulahuovutin yhden pienen puputaulun. Ehkä se on hiukan kesken vielä. Onneksi ei ole mitään pakollista ohjelmaa tälle viikolle. Ja ihanaa, että vaarikin on vapaaviikolla. Kaikille rakkaille, isoille ja pienille, "äänettömät" terveiset ja voimahalaukset!

Ei kommentteja: