17. elokuuta 2005

Kesäsade kasteli

Olisi ollut tuokin pullo tarpeen eilen. Vihreät säästän aina kuitenkin mustaherukkamehuja varten.
Eilinen upea päivä meni mehuja keitellessä ja sen jälkeen jälkiä siivotessa. Erikoisin marjakombinaatio tänä vuonna on punaherukka, valkoherukka, vadelma ja tumma karviainen. Ensimmäistä kertaa kokeilin sitä yhdistelmää.
Tämä aamu valkeni todella tuulisena ja sateisena. Aamupalaa laitellessa katselin, miten riippakoivun riipat tuulen tuivertaessa aina laukaisivat pihavalon liiketunnistimen. Eli seitsemältä oli vielä niin pimeää, että pihavalo syttyi ja sammui omia aikojaan. Tosin vielä puolen päivän aikaan kaupungilla paloivat katuvalot. Joko niitä testattiin pimeitä iltoja varten tai sitten sateella on niin pimeää. Lämpöasteitakin oli vain 10.
"Myöhästyneitä" ilmoittautumisia mummun juhliin tuli vielä eilen. Onneksi olin varannut kolme ylimääräistä "paikkaa". Mummun leikattu silmä temppuilee jostakin syystä. Tänään siihen oli määrätty antibioottikuuri. Toivottavasti se poistaa tulehduksen. Kävimme taas katsomassa yhtä keskustan asuntoa. Mietityttää. Hinta valmiiksi korkea ja vaatisi remonttia. Jätin H:n kaupungille työasioissa ja itse kävin hierojalla. Sillä reissulla kastuin, koska auto oli jätettävä n. 60 m päähän ja sattui pahin sadetuuliryöpsäys juuri siihen hetkeen. Sadetakkia ei ollut tietenkään mukana. Mitäs sitä, kun ollaan autolla liikenteessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!