14. heinäkuuta 2005

Monenlaista mahtuu päivään


Aamuinen vesijumppa aloitti ei enää helteisen päivän. 10 asteen ero lämpötilassa oli selvästi aistittavissa, kun H. kattoi lounaan parvekkeelle. Minun piti hakea lisävaatetta, Kaarina ja H. kummasti tarkenivat. Seikkailtuaan yhden ylimääräisen rampin kautta K. punaisella Tourainillaan löysi perille muutaman vuoden tauon jälkeen. Rysäkuja löytyi sittenkin!
Lounaan jälkeen mietittiin jotakin rentouttavaa ohjelmaa ylikierroksilla käyvälle pikkusiskolle. Ja keksinhän minä: porekylpyyn järven taakse. Minä otin nestekiertoa elvyttävän, K. ruusuntuoksuisen. Kyllä 15 minuuttia 38 asteississa poreissa tuntui pitkältä ajalta. En oikein tahtonut jaksaa, tosin asentokaan ammeessa ei ole selkävaivaiselle parhain.
Illansuussa teimme vielä sightseeing-kierroksen keskustassa, ja parhaillaan "lenkkiriipuvainen" sisko kiertää sauvoen pururataa H:n kanssa. En uskaltanut päästää yksin vieraassa paikassa. Huvittavin sattumus tänään: pesin villaiset kaulaliinat vahingossa 85 asteessa. Osasta tuli entisiä, osa huopui!!!!! Näin käy, kun käynnistää pesukoneen ilman silmälaseja. Huomenna sitten mökille, jossa K. ei olekaan koskaan käynyt. Toivottavasti jaksan. Nämä kukkaset muistan lapsuudesta, taitavat olla nurmikohokkeja. En ole nähnytkään niitä aikoihin muualla kuin mökin eteläseinustalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!