27. heinäkuuta 2005

Eikös se naistenviikko ole jo ohi


Heräsin sateiseen aamuun vasta yhdeksältä. Eilen oli vielä kaunis kesäinen sää ja H. kävi aamulla sauvailemassa pururadalla ja sen jälkeen menimme yhdessä "uimaan". Ei Jaakko ollut vielä heittänyt kylmää kiveä järveen. Minä varovasti "waterjoggasin" hetken aikaa, kun on nuo sängystä nousemiset olleet taas kovin hankalia. Onneksi fysioterapeutin loma oli ohi ja minulla oli eilen aika virutukseen. Se auttaa aina jonkin verran. Ja hän on ehdoton tsemppaaja, melkein personal trainer minulle.
Mökille emme ole päässeet, kun maanantaina oli H:lla kuvaus sairaalassa ja minulla eilen tuo fysio. Ja nyt siis sataa vettä!
Täydensin eilen illalla sukutauluja ja laitoin jo saadut tiedot eteenpäin. Puuttuuhan sieltä vielä paljonkin tietoa, mutta äidin suoraan aleneva haara on melko valmis. Kaikki eivät ole vielä vastanneet infopyyntööni.
Onnia ja Iidaa taitaa odottaa ihana yllätys, jos Anteron perheen suunnittelema projekti toteutuu. Tänään odotan myös lisätietoa Marian voinnista. Laitan tähän rauhallisen kesämaiseman, jos vain taas onnistun!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!