21. kesäkuuta 2005

Hoidot ovat raskaita ...

Lauantai ja sunnuntai ottivat voimille, vaikka hyvätkin puolet oli molemmissa päivissä. Eilen oli sitten taas "hoitopäivä", ja tänään "maksetaan" siitä. Jäsenkorjaaja irrotteli jumittuneita lihaksia aika voimallisesti, mustelmille asti. Heti hoitopöydältä päästyä ja jonkin aikaa sen jälkeen kaikki on OK, kunnes lihakset tajuavat, että , Hei, meille on tehty jotakin epätavallista, sopimatonta. Ja siis ne alkavat kiskoa takaisin minkä jaksavat.

Kyllä on taas tänään tuntunut, että onkohan tästäkään mitään hyötyä. Kolme kertaa olen käynyt. Nyt ei ole uutta aikaa, voin ensi viikolla soittaa. Hoitajan mielestä kannattaa yrittää, mutta itse nämä päätökset on tehtävä.


Pieni kävelylenkki tuli kuitenkin helteessä tehtyä ja mummulle soitettua. Onneksi on jo ilta ja luontoilta TV:ssä. Minun lempiohjelmani. Valitettavasti se tulee niin harvoin.

Mummu siellä jo tuntui odottelevan Esteriä ja pohdittiin tulevia 85v. juhlia. Aikaa vierähti siinäkin tovi. Sain kuulla, että oli kotimaisemissa ollut poikkeukselliset tulvat. Sateestako?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!