1. kesäkuuta 2005

Alussa taas kivun kanssa

Olinpa siellä polilla taas käymässä ja fysiatri näytti lannerankakuvia. Onhan siellä vikoja, ahtautta, nivelrikkoa, mutta ei tarpeeksi! Ei leikattavaa, tuettavaa. Olen ollut viime aikoina mahdollisimmman paljon ilman tukiliiviä, etteivät surkastuisi loputkin selkää tukevat lihakset. Sanoi heti, että en saa olla kokonaan ilman. Ketä tässä uskoo? Reumalääkäri ehdottomasti suositteli olla käyttämättä, ja edellisellä kerralla sama fysiatri samoin.

Sitten kävimme kaupassa ostamassa uuden kahvinkeittimen. Entisestä hajosi tippalukko. Ostimme kyllä samalla ruuatkin ja sitten kipinkapin fysioon tunniksi temppuilemaan tasapainolaudoilla mm. Apteekin kautta kotiin uusi kipulääkepurkki kädessä. Tätähän tämä on.

Ehdimme juuri syödä ja olimme ns. jälkkärikahveilla, kun ovikello soi. Oli mukava, kun S. pistäytyi meitä katsomassa. Hänellä ei tosin ollut paljon aikaa, mutta sen verran, että ehti vaihtaa vähän kuulumisia. Kiitos visiitistä! Sää on kolea näin kesäkuun 1. päiväksi ja vesikin tuntui tositosiviileältä aamulla seitsemän maissa. Jospa tästä taas toivun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!