3. toukokuuta 2005

Kiinasta jo kotona

Sain eilen puolenpäivän jälkeen tautisen Kiinanmatkalaisen takaisin kotiin. Matkalaukkukin oli hajonnut lopullisesti. Väsynyt matkalainen, jetlagsista ja muustakin...

Oli raskas päivä: aamulla allasjumppa, joka kipeytti selkää, sitten kaupunkiin juna-asemalle, kotiin ja takaisin kaupunkiin terveyskeskukseen. Samat lääkkeet siltä rintamalta. Varasin myös uuden ajan omalääkärille. Kyllä tämä on yhtä lääkärissä ramppaamista. Hermannikin kävi tänään näyttämässä kipeää kurkkuaan.

"Silkit" oli osin sopivia, osin ei edes silkkiä. Tee hyvää ja mukit kummalliset värinvaihtajat. En millään jaksanut katsoa satoja digikuvia paikoista, jossa en itse ollut ollut. Pyysin pikakelausta... Sellaista mahdollisuutta ei kai ole. Ne kuvat on varmasti tarkoitettu työkäyttöön, oletan. Matkalainen oli käynyt siis kaukana ja korkeissa paikoissa, rakennuksissakin. Lienee yleisesti tunnettu tosiasia, ettei toisen matkakuvia jaksa katsella, ellei itse ole käynyt samassa paikassa aiemmin tai ole sinne mahdollisesti menossa.

Uni tuli illalla nopeasti, minultakin jäi lääkkeet ottamatta. Herasin kahdelta ottamaan. Tänään on ollut taas SUPpi ja kävimme kaupassa. Pullat olivat hiukan raakoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi sinäkin!